Play ponuda

KRALJ LAVOVA / Urugvajski vratar se pohvalio vjerojatno najneobičnijom tetovažom ikada: Priča koja stoji iza nje još je bizarnija

Image
Foto: Profimedia

Može li bizarnije?

28.9.2022.
9:01
Profimedia
Play ponuda

Urugvajski vratar Sebastian Sosa na posljednjoj je utakmici svoje reprezentacije bio centar svih priča. Urugvaj je igrao prijateljsku utakmicu protiv Kanade, hrvatskog protivnika na predstojećem Svjetskom prvenstvu, a Sosa je počeo susret na klupi južnoameričkog velikana. Ipak, nije se pričalo o njegovoj predstavi, nego o tetovaži.

Image
VALJAMO SE OD SMIJEHA /

Bivši as talijanskih velikana napunio je gaće nakon bizarnog predstavljanja u novom klubu

Image
VALJAMO SE OD SMIJEHA /

Bivši as talijanskih velikana napunio je gaće nakon bizarnog predstavljanja u novom klubu

Naime, Sosa na potiljku glave ima istetoviranog lava, dok ne bočnim stranama ima dvije lavice. Kada ga se gleda s leđa, njegova kosa izgleda kao griva opasnog lava.

A sada je Sosa otkrio i priču koja stoji iza vjerojatno najneobičnije tetovaže koju smo ikada vidjeli.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pozadina je još bizarnija

Urugvajac je otkrio kako je imao koronavirus u srpnju ove godine, zbog čega je počeo gubiti kosu.

"Imao sam koronavirus u srpnju, a na kraju kolovoza mi je počela ispadati kosa. Dlake su mi padale s cijelog tijela, bila je to reakcija na covid. Na glavi mi je ostalo doslovno par dlaka, pa sam se odlučio ošišati na ćelavo. Uvijek sam volio lavove, zato sam si ih htio tetovirati na glavi. Tetoviranje nije boljelo. Kada je umjetnik počeo s tetoviranjem nisam mogao vjerovati, pitao sam ga je li to sva bol koju ću iskusiti", otkrio je Sosa.

Tetoviranje je trajalo čak sedam sati, vjerojatno zbog delikatnosti mjesta.

"Da vam budem iskren, sve je prošlo jako dobro, ali je trajalo otprilike šest, sedam sati. Sada imam lava na glavi. Ako u bilo kojem trenutku želim pustiti kosu, mogu to napraviti i pokriti tetovažu. Ako je želim pokazati, samo se obrijem", zaključio je.

Play ponuda
Play ponuda