STRAHOTA

UPERILI PIŠTOLJ U SUCE, A NJIMA ZAPRIJETILI: ‘Ako pobijedite nećete stadion napustiti živi!’

O zastrašujućem incidentu do kojeg je došlo tijekom poluvremena ogleda Vojvođanske lige jug između Hajduka i Sremca u Čurugu putem profila na Facebooku oglasili su se gosti iz Vojke. Naime, sucima tog ogleda prijetilo se vatrenim oružjem, a sa strahom su suočeni bili i oni sami.

Sve je, dodaje se, u zapisnik unio delegat Vladan Aleksić u čijem se izvještaju navodi:.

“Sudačka trojka je dobro vodila tešku utakmicu. Na poluvremenu, došlo je do incidenta. Do sudačke svlačionice s vanjske strane, došle su osobe od kojih je jedan izvadio pištolj i kuckao u prozor, a drugom rukom pokazivao na njega. Nismo vidjeli identitet, s obzirom da je prozor zatamnjen.”


Predstavnik Sremca Živko Ćurčin potvrdio je da su trojica osumnjičenih privedena istražnom sucu zbog prijetnji oružjem, a i on sam imao je velikih neugodnosti. Uz to što je dobio udarac u prsa od igrača domaće momčadi Miloša Radanovića, što je potvrdio, kaže da se dogodilo i sljedeće:

“Čim sam došao na stadion pričekalo me nekoliko kratko ošišanih momaka, koji su mi rekli da ako pobijedimo neću živ izaći sa stadiona. Na poluvremenu, u ulazu u zgradu, udario me Radanović i prijetio mojoj obitelji.”

Povratak na Net.hr