UOČI WALESA NOVI DRES BARCELONE GLAVNA TEMA U REPREZENTACIJI: / 'Zanimljiv je, ali mislim da su hrvatske kockice ipak najljepše'

Image
Foto: PIXSELL

Vatrenima treba pobjeda i tri boda

4.6.2019.
15:46
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za vrlo važnu utakmicu protiv Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo sljedeće godine. Vatreni treniraju na stadionu Rujevica u Rijeci, a među reprezentativcima vlada vrlo dobro raspoloženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Super treniramo, a izbornik je stavio treninge u 15 sati da se privikavamo na utakmicu koja u to vrijeme počinje. Dobro nam ide. Mislim da ćemo što spremniji dočekati Wales', prenosi izjavu Marija Pašalića24 sata.

Izbornik odlučuje

Pašalić će se u subotu možda naći u prvih 11, ali on ne želi razgovarati o toj mogućnosti. 'Vidjet ćemo hoću li igrati, ne želim davati izjave koje će stavljati pritisak na izbornika. U veznom redu uvijek imamo kvalitete i s izostancima opet nas ima', izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je prokomentirao i dres španjolskog prvoligaša Barcelone za sljedeću sezonu, koji je vrlo sličan onom hrvatske reprezentacije. 'Zanimljiv je novi Barcelonin dres, ali mislim da su hrvatske kockice ipak najljepše', zaključio je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo