Hrvatski napadač nije baš najbolje igrao u Milanu dosad, nije još zabio gol, a više je utakmica proveo na tribinama i na klupi, nego na terenu pa mu ova utakmica može biti prilika za iskupljenje i prilika da dokaže da je zaslužio produženje ugovora s Milanom

Derbi Milana i Juventusa najjača je nogometna priča današnjeg dana, a osjeti se to i u načinu na koji su navijači Milana ispratili svoje nogometaše u Torino.

Crveno-crni tifosi okružili su autobus s igračima Milana, zapalili su baklje i dimne bombe kako bi "ratnički" ispratili svoje igrače na derbi. U autobusu se skroz naprijed pojavio i Zlatan Ibrahimović i počeo navijati zajedno s navijačima. Pogledajte snimku:

https://streamable.com/14at6g

Mandžina velika šansa

Talijanski mediji ističu i da je među igračima hrvatski napadač Mario Mandžukić koji je posljednji put u ovom derbiju bio na drugoj strani, odnosno u dresu Juventusa.

Prošlo je od toga već skoro dvije godine, Mandžukić je bio u to vrijeme neprijatelj navijača Milana, no sve se promijenilo kad je prešao u Milan i odmah postao i tamo miljenik navijača.

Hrvatski napadač nije baš najbolje igrao u Milanu dosad, nije još zabio gol, a više je utakmica proveo na tribinama i na klupi, nego na terenu pa mu ova utakmica može biti prilika za iskupljenje i prilika da dokaže da je zaslužio produženje ugovora s Milanom.