UKRAJINSKI EKSTREMISTI DOLAZE U ZAGREB! Država želi uzvratiti udarac: / Na tajnom sastanku bio i šef hrvatske tajne službe

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP u Rusiji 2018. godine između Hrvatske i Ukrajine koja je na rasporedu 24. ožujka (20.45), očekuje se dolazak ukrajinskih ekstremista.

1.3.2017.
16:46
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Tu informaciju u srijedu donose Sportske novosti, a isti dnevni sportski list ističe da postoje jake indicije da bi policija u slučaju uzvika tipa “Za dom spremni” mogla isprazniti neke od tribina. Isto tako se na susretu očekuje jako dobro popunjen stadion i nazočnost premijera Andreja Plenkovića, koji je doveo ministra Mosta Vlahu Orepića i šefa tajne službe Daniela Markića (SOA) na sastanak s Davorom Šukerom i vodstvom HNS-a.

Sad se postavlja pitanje: Je li to Vlada odlučila presjeći problem huligana na nastupima nacionalne vrste?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

TKO ĆE PUTOVATI S IZBORNIKOM U SAD? Čačić dao odgovor na pitanje koje muči cijelu naciju

Država odlučila napraviti iskorak u načinu rada i postupanja

Stoga se nameće zaključak da je država odlučila napraviti iskorak u načinu rada i postupanja.

Miroslav Marković, povjerenik za sigurnost HNS-a, kazao je da su puno govorili o sigurnosti proteklih dana, pogotovo na Konferenciji u Svetom Martinu na Muri, uostalom operativne podatke ne smiju ni davati jer kako je istaknuo: “Da se oni koji nam žele zlo ne pripreme”, i zamolio time-out od izjava, stoji u tekstu SN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Plenković, ni Orepić u utorak nisu tražili odlazak Šukera

Ni Plenković, ni Orepić u utorak nisu tražili odlazak Šukera, nego kako stati na kraj onima koji prave nerede pa iz toga proizlazi da im prioritet nije maknuti Šukera i Mamića, jer huligani bi u tom slučaju ostali, nego se prvo obračunati s njima, a što će potom biti s pozicijama Šukera i Mamića, tek će se vidjeti.

"Jer predsjednik Vlade, bude li doista na stadionu s Ukrajinom, državom s kojom ga puno toga u profesionalnoj karijeri povezuje, neće htjeti u Maksimiru vidjeti nikakve incidente. Sad će vlast pokazati koliko je odlučna da se riješi te nedaće", stoji u tekstu Sportskih novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako da slijede operativni sastanci, HNS-ovi Marković i Cvrk naći će se ljudima iz policije, što se i inače čini za svaku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo