ŠTO SE DOGAĐA S CHELSEAJEM? / Ugledni novinar za sve 'okrivio' Matea Kovačića: 'Tad je sve krenulo nizbrdo'

Image

Chelsea je ušao u rezultatski lošiji period,

17.12.2021.
22:27
VOYO logo

Chelsea se trenutačno bori s pozitivnim testovima na COVID-19 u svojim redovima pa je tako prorijeđen i nagrižen dočekao ovog četvrtka Everton na svom terenu. Sve do 70. minute rezultat je bio 0-0, a tada je domaće navijače golom razveselio Mount. No, buka se brzo stišala jer je četiri minute kasnije Branthwaite izjednačio na 1-1 što je bio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je ušao u rezultatski lošiji period, koji se poklopio s ozljedom Matea Kovačića, a potom i njegovom zarazom s koronavirusom. Srećom Kovačić se oporavio i priključio treninzima.

Lošiji rezultati europskog prvaka jedna su od glavnih tema na otoku. O tom ej progovorio i Davis Ornstein s The Athletica. istaknuo je kako je sve krenulo kad se Kovačić ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je krenulo kad su se ozlijedili Kante i Kovačić. Možda pogotovo Kovačić jer je bio ključan za način na koji Tuchel želi igrati”, kazao je ovaj ugledni novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kovačić se ozlijedio na treningu "Bluesa" uoči ključnog ogleda s Rusijom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru i izvan stroja je više od mjesec dana, a tek što se oporavio morao je u samoizolaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo