KAKO JE TO MOGUĆE? / U Srbiji bi mogla nastati ludnica. Objavljena prognoza za plasman na Euro, pogledajte kako stoji Hrvatska, a kako Srbija

Image

Prema predviđanju te stranice, Portugal i Danska sigurno idu na Euro s više od 99 posto šanse

10.10.2022.
8:25
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacie za odlazak na EURO 2024. u Njemačkoj započet će domaćom utakmicom protiv Walesa 25. ožujka.

Samo tri dana kasnije slijedi gostovanje u Turskoj, a s obzirom na to da Hrvatsku u lipnju očekuje nastup na završnom turniru Lige nacija, sljedeće utakmice u kvalifikacijama za EURO igrat će u rujnu, protiv Latvije na domaćem terenu 8. rujna, odnosno Armenije u gostima 11. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U listopadu slijede ponovno utakmice protiv Turske i Walesa u razmaku od tri dana, Hrvatska će ugostiti Tursku 12. listopada, a u goste Walesu ide 15. listopada, da bi kvalifikacije završila gostovanjem u Latviji 18. studenoga i domaćom utakmicom protiv Armenije 21. studenoga. Plasman na EURO izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine, a sve i da Hrvatska ne izbori plasman kroz skupine, ići će u dodatne kvalifikacije koje je izborila zahvaljujući sjajnim igrama u Ligi nacija.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Srbi ispred Hrvatske

Međutim, ne daju baš svi velike šanse Hrvatskoj za prolazak skupine. Naime, prema stranici We Global Football Hrvatska ima 91.48 posto šanse, ali Srbija zato ima čak 98.32 posto šanse za prolazak svoje skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema predviđanju te stranice, Portugal i Danska sigurno idu na Euro s više od 99 posto šanse, a kako je Srbija izbjegla najteže protivnike u svojoj skupini prognoziraju joj gotovo siguran prolaz. Srbi su u skupini G s Mađarima, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo