U RIJEČKOM TABORU NEMA STRAHA: / 'Pokazali smo da i nemoguće možemo pretvoriti u moguće'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Iz Rijeke su prokomentirali ždrijeb play-offa Lige prvaka i susret protiv Olympiakosa.

4.8.2017.
14:24
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

"Nismo imali sreće, izvukli smo najjačeg protivnika. I Salzburg je bio jak, što znači da nas zaista idu ta izvlačenja. Ali, izbacili smo Salzburg, napravili jedno malo čudo i ne vidim razlog zašto ne bismo napravili još jedno", rekao je zamjenik sportskog direktora bijelih Ivan Mance za Radio Rijeku.

RIJEKA DOBILA NAJTEŽEG MOGUĆEG SUPARNIKA: Za ulazak u Ligu prvaka Kekove trupe moraju srušiti moćni Olympiakos

Grčki je prvak u trećem pretkolu bez većih problema izbacio Partizan, slaveći u prvoj utakmici u Beogradu 3-1, dok je u uzvratu završilo bez pobjednika 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad slijedi detaljna analiza protivnika. Otkuda prijeti najveća opasnost i gdje su najslabiji. Znamo svi o kakvoj se velikoj momčadi radi, sedam puta zaredom bili su prvaci Grčke, a osvojili su 50-ak naslova prvaka. To su impresivne brojke s kakvima se malo koji klub na svijetu može pohvaliti. Isto tako, to je klub enormno visokog proračuna i mogu kupiti igrača kojeg god požele. Međutim, Kek i ova generacija igrača već su nekoliko puta pokazali da i nemoguće mogu pretvoriti u moguće. Imamo se pravo nadati i postavit ćemo se kao prvaci Hrvatske, kazao je Mance.

Prvi susret igra se 16. ovoga mjeseca u Pireju, a uzvrat je u utorak 22. kolovoza na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo