U POTRAZI ZA POJAČANJIMA: / Slaven Bilić želi dovesti srpskog reprezentativca u West Ham

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Nakon što se izborio za nastavak suradnje s West Hamom i sezonu s "čekićarima" koja je u jednom trenutku prijetila katastrofom, okončao na solidnom 11.

1.6.2017.
15:27
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Prvi posao je već dogovoren, u London stiže iskusni Paulo Zabaleta iz Manchester Cityja i to kao slobodan igrač, a na meti hrvatskog trenra su još trojica igrača, piše Evening Standard.

Bilić bi rado u West Ham iz Southhamptona doveo srpskog reprezentativca Dušana Tadića, Cityjevog napadača Kelechija Iheanacha i Chelseajevog Michyja Batshuayja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iheanacho i Batshuayi su potcijenjeni

Tadić sa Southamptonom ima ugovor do 2020. godine, ove sezone skupio je 33 nastupa u Premier ligi, zabio tri gola i skupio šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad bi mogli pojačati, priželjkuje Bilić, Iheanacho i Batshuayi koji su potcijenjeni u Cityju, odnosno Chelseaju.

Na Etihadu bi za nigerijskog napadača mogli tražiti 20 milijuna funti, a u lov na mladog napadača uključila se i dortmundska Borussija koja želi dovesti zamjenu nakon što ovog ljeta Pierre-Emerick Aubameyang ode iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Batshuayija, Conte mu nije davao previše prilike u šampionskoj sezoni i lako bi Belgijac mogao završiti na posudbi. Za njega je zainteresiran i Monaco, pišu engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo