JUVE PRONAŠAO NOVOG TRENERA? / Talijani objavili fotku dobro poznatog lica i povukli tezu o Allegrijevu nasljedniku

Image
Foto: Profimedia

Slavni stručnjak dao je nedavno izjavu koja ide u prilog ovom poslu

21.5.2019.
21:05
Profimedia
VOYO logo

Tko će biti na klupi Juventusa iduće sezone jedno je od najvrućih pitanja u nogometu u ovom trenutku. Otkako je stigla potvrda o smjeni Massimiliana Allegrija prošlog petka mnoga imena spominjala su se kao kandidati.

Image
BOMBA IZ ITALIJE: /

Juve dovodi strašno pojačanje, s njim iduće sezone moraju osvojiti Ligu prvaka

Image
BOMBA IZ ITALIJE: /

Juve dovodi strašno pojačanje, s njim iduće sezone moraju osvojiti Ligu prvaka

Pep Guardiola izbacio je sam sebe iz utrke, to je učinio i Didier Deschamps, a kao glavne mediji u Italiji spominjali su Maurizija Sarrija i SimoneaInzaghija. Spomnjalo se da je MauricioPochettino prva želja, ali to se činilo kao nemoguća misija jer je poznato koliko je šef Tottenhama DanielLevy tvrd pregovarač. Pustiti trenera koji je klub po prvi put u povijesti uveo u finale Lige prvaka bio bi pucanj nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele odgovor

No, izgleda da je došlo do velikog zaokreta. Argentinac je izjavio kako neće ostati u klubu ne promijene li se planovi i stvari ne krenu u drugačijem smjeru misleći pritom na ulaganja u momčad. Također, sentimentalno je vezan za Torino i Juventus jer je njegova obitelj iz tog grada emigrirala preko bare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calciomercato objavio je ekskluzivno ovog utorka da se FranckTrimboli, engleski menadžer blizak Tottenhamu i Levyju, sastao sa sportskim direktorom Juvea FabijemParaticiijem u dobro poznatom hotelu Milanu.

Talijanski portal uspio je doći do Trimbolijeve fotografije s tog navodnog sastanka te su povukli tezu da je tema sastanka bio upravo Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Današnji sastanak bio je šansa Juveu da službeno obavijesti Tottenham o svom interesu za Pochettina i ispita teren. Drugim riječima, na ovaj su način mogli doznati postoji li šansa da Argentinac ovog ljeta napusti London", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo