NEZAUSTAVLJIVI HRVAT / Talijani se naklonili čudesnom Perišiću: 'U Londonu uživaju u njemu, a u Interu žale. Nedostaje im...'

Image
Foto: Profimedia

Perišić je u Inter stigao ovoga ljeta kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Interom

8.9.2022.
17:19
Profimedia
VOYO logo

Marseille, sastav kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, poražen je u srijedi u prvom kolu Lige prvaka na gostovanju kod Tottenhama s 0-2 u skupini D. 

Image
MA, NAJJAČI JE! /

Ćiro u elementu nakon pobjede Dinama. Spominjao je Mamića, a onda ispalio: 'Pričao sam s vlasnikom Chelseaja na poluvremenu'

Image
MA, NAJJAČI JE! /

Ćiro u elementu nakon pobjede Dinama. Spominjao je Mamića, a onda ispalio: 'Pričao sam s vlasnikom Chelseaja na poluvremenu'

Za prvi pogodak asistirao je hrvatski nogometaš Ivan Perišić koji je odigrao cijelu utakmicu za klub iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali smo bolje krenuti od prve minute. Bili smo malo nervozni s loptom, ali smo se dobro branili i sačuvali gol," kazao je Perišić nakon utakmice.

"Moramo nastaviti, raditi malo bolje s loptom, ali bilo je malo lakše 11 na 10. Potpisali smo puno novih igrača i treba nam malo vremena, pogotovo u Ligi prvaka. Moramo nastaviti ovako i na dobrom smo putu," poručio je Perišić, koji je u Tottenham stigao ovoga ljeta kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor s talijanskim Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

U Tottenhamu Perišića s klupe vodi proslavljeni talijanski trener Antonio Conte, koji je s Ivanom surađivao i u Interu.

'Bila je ovo slatka večer za njih'

"Conteu Perišić nije odgovarao za sustav 3-5-2, a on je onda otišao u Bayern i osvojio trostruku krunu. Vratio se u Inter, napredovao tijekom dvije godine i uvjerio Contea da ga dovede u Tottenham. U Londonu sada uživaju u nastupima Hrvata, koji je nakon Intera važan dio momčadi Tottenhama. Zbog ozljede je početak bio spor, ali sada je u formi. Slatka večer za Perišića i Contea, potpuno suprotna od one Interove koji je izgubio od Bayerna 2:0", piše talijanski Calciomercato pa naglašava da je Perišićev odlazak bio puno značajniji nego kada ih je napustio Conte:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Interu ne žali za odlaskom Contea, koliko za odlaskom Perišića, koji je po učinku njegov najbolji igrača prošle sezone. Robin Gosens, zamjena za Perišića, u sezonu je ušao s puno problema. Dobar ulazak u sezonu Denzela Dumfriesa s druge strane je donekle smanjio posljedice Perišićeva odlaska. No, Dumfries se mučio u zadnje dvije izgubljene utakmice i tako pokazao razliku u odnosu na situaciju prošle godine kada je trener Simone Inzaghi mogao računati na igrača (Perišića) koji je mogao skočiti, predriblati i stvoriti višak i zabiti iz daljine. Sve to sada nedostaje Interu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo