PERIJA UBIJA / Jeste li vidjeli što je Perišić napravio Tudorovom Marseilleu? Pogledajte velemajstorski potez omiljenog Vatrenog

Image

Perišić je upisao već treću asistenciju ove sezone i ova je bila posebno lijepa

8.9.2022.
8:09
VOYO logo

Marseille, sastav kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, poražen je na gostovanju kod Tottenhama s 0-2 u skupini D u prvom kolu Lige prvaka. U prvom poluvremenu bolja je momčad bio Marseille, ali se puno toga okrenulo u 48. minuti kada je gostujući igrač Mbemba zaradio isključenje.

Počeo je tada pritisak Tottenhama koji je zaključen golovima Brazilca Richarlisona u 76. i 81. minuti. Za prvi pogodak asistirao je hrvatski nogometaš Ivan Perišić koji je odigrao cijelu utakmicu za klub iz Londona. Nakon susreta Vatreni je priznao da su ipak bili malo nervozni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

'Bili smo nervozni'

"Trebali smo bolje krenuti od prve minute. Bili smo malo nervozni s loptom, ali smo se dobro branili i sačuvali gol", kazao je Perišić nakon utakmice.

"Moramo nastaviti, raditi malo bolje s loptom, ali bilo je malo lakše 11 na 10. Potpisali smo puno novih igrača i treba nam malo vremena, pogotovo u Ligi prvaka. Moramo nastaviti ovako i na dobrom smo putu," poručio je Perišić nakon pobjede londonskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A inače, Perišić je upisao već treću asistenciju ove sezone i ova je bila posebno lijepa.

Asistenciju Perišića pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo