U FINIŠU PRIJELAZNOG ROKA: / Hrvatski napadač mijenja klub

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić, aktualni trener West Hama, bi u samoj završnici zimskog prijelaznog roka mogao dočekati promjenu u vrhu napada svoje momčadi.

29.1.2016.
12:00
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Kako navode engleski mediji, West Ham će pustiti bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića (30) u Kinu, a očekuje se da će ga na Upton Parku zamijeniti Emmanuel Emenike. Jelavić je u finišu ljetnog prijelaznog roka stigao među Čekićare iz Hull Cityja, ali u londonskom je klubu uglavnom bio džoker s klupe.

Stiže Emenike

U međuvremenu je dobio unosnu ponudu iz Kine, u svojim ga redovima želi Guangzhou Evergrande, a Bilić svome sunarodnjaku neće raditi probleme oko odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jelavić bi mogao otići u Kinu, no tamo sezona još nije počela, tako da će ostati s nama dok transfer ne bude realiziran", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Jelavića, šestoplasiranu bi momčad Premier lige trebao pojačati nigerijski nogometaš Emmanuel Emenike (28), član Fenerbahçea na posudbi u Al-Ainu iz UAE-a. Prije dolaska u Fener, Emenike je dvije sezone igrao za moskovski Spartak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo