U BARCELONI SPREMAJU VELIKU ČISTKU: / Vatreni opet postao jedna od glavnih priča u Španjolskoj

Image
Foto: Profimedia

Situacija ne izgleda bajno za hrvatskog nogometaša

20.9.2019.
9:07
Profimedia
VOYO logo

U petak se u Španjolskoj pojavila nova informacija oko budućnosti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića u Barceloni.

Nakon što ga se gotovo cijelo ljeto povezivalo s transferom iz Barce u neki novi klub, od toga ipak nije bilo ništa i Rakitić je ostao na Camp Nou. No, tamo ne bi trebao biti još dugo jer ga Katalonci namjeravaju prodati već na zimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez kupovine, samo prodaja

Vijest donosi madridski list Marca koja javlja da Barcelona u zimskom prijelaznom roku ne namjerava kupiti niti jednog igrača, već da želi samo prodati nogometaše za koje smata da joj nisu potrebni. Na tom popisu su francuski branič Samuel Umtiti, čileanski veznjak Arturo Vidal i Rakitić.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rostov na Donu: Hrvatska pobijedila Island i s tri pobjede ide u osminu finala 26.06.2018., Rostov Arena, Rostov na Donu, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., skupina D, 3. kolo, Island - Hrvatska. Ivan Rakitic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Sedam igrača za tri mjesta

Trener Barcelone Ernesto Valverde želi prodati Vidala i Rakitića iz razloga što u konkurenciji za tri pozicije u veznom redu ima sedam igrača i dvojica su mu višak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić, koji je od 2017. godine kod Valvardea bio standardni član udarne postave u početne tri prvenstvene utakmice je odigrao svega 45 minuta. U zadnje dvije Valverde ga nije uvodio u igru. Rakitić je nakon toga je otkazao i nastupe za Hrvatsku protiv Slovačke i Azerbajdžana, a izbornik Zlatko Dalić je rekao kako je razlog njegovo sređivanje situacije u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo