TUGA MLADE ZVIJEZDE: / "Ovako se nešto već dugo nije dogodilo"

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Hajdukov veznjak Mijo Caktaš odigrao je u subotu sjajnu utakmicu, ali na njegovu žalost, to nije bilo dovoljno ni za bod. Splićani su u 19.

6.12.2015.
14:08
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u većem dijelu utakmice bio ravnopravan, pa čak i bolji od Dinama, ali od toga na kraju nije bilo koristi. Splićani sada na trećem mjestu zaostaju četiri boda za Dinamom i Rijekom.

"Nije još ništa gotovo"

"Ovako se nešto već dugo nije dogodilo. Mi smo u Zagrebu potpuno nadigrali Dinamo, a ostali praznih ruku. Izgubili smo nemoguće. I u onoj prvoj zagrebačkoj utakmici bili smo dobri, tada odigrali 1:1, no sada smo odigrali puno bolje. Baš dominirali protiv Dinama. Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, bili bolja ekipa, no na kraju izgubili. Šteta", požalio se Caktaš u razgovoru za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caktaš (23) je postigao jedini gol za Bijele, a odigrao je toliko dobro da je svoje oduševljenje njime nakon utakmice izrazio i Dinamov trener Zoran Mamić. Nastavi li tako, uskoro bi mogao dočekati i poziv u reprezentaciju.

Image

Najveći derbi hrvatskog nogometa, dvoboj između Dinama i Hajduka, igrao se u subotuu maglovitim uvjetima u Maksimiru

"Nije još baš ništa gotovo, do zimske stanke ostale su nam dvije utakmice. Napravit ćemo sve da pobijedimo u oba navrata i time ostanemo u vrhu ljestvice. I zadržimo priključak za Dinamom i Rijekom. Ove se sezone pokazalo kako je liga jako neizvjesna, nigdje nema laganih pobjeda", zaključio je Caktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo