nepostojeći jedanaesterac? / Tuga i ponos u Mravincu: 'Ako Dinamu treba pomoć protiv četvrtoligaša, to je smiješno'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kapetan domaće momčadi Mario Marović smatra kako jedanaesterac za Dinamo nije postojao

26.9.2018.
21:23
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Mještani Mravinca, malog mjesta u podnožju Splita koje broji tek nešto više od 1.000 stanovnika, nakon današnjeg kup susreta sa zagrebačkim Dinamom ispunjeni su osjećajem ponosa. 

Junački otpor koji su pružili doveo ih je na rub izbacivanja hrvatskog prvaka u ranoj fazi natjecanja, no 'modri' su naposlijetku prošli pogotkom u 80. minuti i to nakon sporno dosuđenog kaznenog udarca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo koliko nam je Dinamo dozvolio. Uvjeravao sam igrače da ćemo dobiti svoju priliku i dobili smo je u drugom poluvremenu. Trebala je tehnički biti bolja, morali smo gađati, a ne pucati punom nogom", izjavio je trener domaće momčadi Siniša Jalić za Slobodnu Dalmaciju.

Jedanaesterac? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prethodio mu je faul protivničkog igrača na našem. Tužan sam, mogli smo do produžetka. Dinamo je bio sve nervozniji. Ne želim dizati tenzije, ali taj penal vjerojatno nitko neće ni pogledati."

Kapetan Mario Marović, mravinački Jan Koller, također smatra kako jedanaesterac za Dinamo nije postojao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma penal je smišan, faul je bija očigledan. Naš je igrač igra rukon, ali faul je bija prije toga. Ako Dinamu triba pomoć protiv četvrtoligaša to je smišno. Fala publici na podršci i poručujen da ćemo osvojit Četvrtu ligu jer kvalitetom to zaslužujemo", poručio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo