TUDOROV ŠEF I TRENER JUVENTUSA DOBIO SRAMOTNU NAGRADU: / Zloglasni 'Zlatni tapir' uručen Pirlu. Njegov komentar nije baš oduševio

Image
Foto: Profimedia

Rezultati aktualnog prvaka Juvnetusa nisu baš najbolji ove sezone, kako u Serie A, tako i u Ligi prvaka

31.10.2020.
10:03
Profimedia
VOYO logo

Trener Juventusa, legedarni talijanski repretativac i igrač torinskog kluba, Andrea Pirlo, osvojio je zloglasnu nagradu "Zlatni tapir". Ovu mu je neslavnu nagradu uručio talijanski Mediaset, a ona se dodjeljuje nogometašima ili trenerima koji su najgore startali u novoj sezoni.

Rezultati aktualnog prvaka Juvnetusa nisu baš najbolji ove sezone, kako u Serie A, tako i u Ligi prvaka, pa je tako na kraju zaradio "Zlatnog tapira" kojeg dodjeljuje satirična emisija Strisca la Notizia, talijanske televizije Mediaset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pirlo, inače šef Igora Tudora, hrvatskog stručnjaka koji radi u Juventusu kao pomoćnik, komentirao je dodjelu ove nagrade, a izjava nije ulila baš previše optimizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije me strah da neću jesti panettone (talijanski slatki kruh izvorno iz Milana koji se priprema za Božić, nap.a.)", rekao je Pirlo u razgovoru za tu emisiju i talijanski mediji tvrde kako je zapravio htio reći da se nada da neće dobiti otkaz prije Božića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo