TKO TU DRŽI KONCE? /

Tri godine pauze, a sad odlazi u Arabiju? Modrićev bivši trener mogao bi se pridružiti Ronaldu

Image
Foto: Profimedia

Iako su saudijski klubovi već ranije pokušavali privući Zidanea, njega je više privlačila ideja preuzimanja francuske reprezentacije, što je često sprječavalo druge angažmane

28.8.2024.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Zinedine Zidane već tri godine nije aktivan kao trener, ali sada se čini da bi mogao preuzeti novu ulogu u klubu gdje to malo tko očekuje. Prema dostupnim informacijama, ključni faktor za ovaj iznenađujući razvoj događaja je igrač s kojim je Zidane ostvario najveće uspjehe u svojoj trenerskoj karijeri.

Image
KLAKOČER PRESUDIO /

Objavljene kazne, jedan klub mora platiti više od Dinama i Hajduka

Image
KLAKOČER PRESUDIO /

Objavljene kazne, jedan klub mora platiti više od Dinama i Hajduka

Ponovno se povezuje s mogućim odlaskom u Saudijsku Arabiju, a ovo je tema koja se povremeno vraća jer Zidane već neko vrijeme nije angažiran. Ovaj put, prema izvještajima iz Španjolske, klub Al Nassr koji u svojim redovima ima donedavnog hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda, ozbiljno radi na tome da Zidanea dovede na svoju klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Nassr je imao težak početak sezone, uključujući bolan poraz od Al Hilala u Superkupu, što je uznemirilo vodstvo kluba. Iako je momčad izgrađena da se natječe na najvišoj razini, rezultati su daleko ispod očekivanja, što je izazvalo nesigurnost unutar kluba.

Trener Luis Castro je pod velikim pritiskom, a klub navodno razmatra mogućnost da ga zamijeni iskusnim i uglednim trenerom. Zidane se pojavljuje kao glavni kandidat za ovu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od prijašnjih pokušaja angažiranja trenera gdje su prednost davali onima s iskustvom u arapskom nogometu, Al Nassr sada traži trenera s dokazanim uspjesima na najvećim europskim pozornicama. Ronaldo, koji ima značajan utjecaj na sportske odluke kluba, navodno preferira Zidanea kao idealnog kandidata za ovu poziciju.

Fernando Hierro, sportski direktor kluba, također sudjeluje u donošenju odluka, ali konačna odluka pripada predsjedništvu kluba.

Iako su saudijski klubovi već ranije pokušavali privući Zidanea, njega je više privlačila ideja preuzimanja francuske reprezentacije, što je često sprječavalo druge angažmane. No, kako je Francuska ostala vjerna Didieru Deschampsu, sve je izvjesnije da bi Al Nassr mogao postati drugi klub u Zidaneovoj trenerskoj karijeri nakon Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo