TRENERI KOJI SU DOBILI OTKAZ SA STILOM: / Tukli se i sa vlastitim igračima, ali nitko nije kao Dinamova legenda

Image
1.10.2016.
9:30
VOYO logo

Portal je tu situaciji iskoristio kako bi podsjetio na trenere koji su sami 'skovali' svoje otkaze i to, kako se kazuje u naslovu, sa stilom. Među njima, točnije na broju jedan nalazi se i jedan Hrvat.

Uz primjer jednog Penarolovog trenera koji je svojim igračima davao drogu koja se koristi za jačanje muskulature trkačih konja, Keitha Armstronga koji je umjesto vođenja utakmice izabrao komentiranje jedne druge u studiju, dolazi se i do Top 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na trećoj poziciji je nekadašnji branič argentinske nogometne reprezentacije i Arsenala Nelson Vivas koji je vodio smijenjen 2013. kao trener Quilmesa nakon što je za vrijeme utakmice protiv Atletico Raffaela fizički nasrnuo na navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, navijači su bili za Vivasov ostanak za koji se zalagao i sam napadnuti navijač koji je na sebe preuzeo odgovornost javljanjem u eter jedne radijske postaje pri čemu je rekao da navija za njegov ostanak i da "isprika nije potrebna".

Drugu poziciju drži Delio Rossi, trener koji je s Lazijem osvojio Talijanski kup u sezoni 2008/09. Njegova glupost datira iz sezone 2011/12 kada je vodio Fiorentinu te je u jednoj utakmici iz igre izvadio Adema Ljajić na što mu je srpski reprezentativac odgovorio sarkastičnim pljeskom. Totalno je na to poludio Rossi koji se sjurio prema klupi i šakama navalio na svog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu dolazimo do broja jedan, a na njemu 'sjedi' Dinamova legenda Josip Jozo Gašpar. Portal ga imenuje svojim junakom uz objašnjenje da je kao trener kluba NK Prečko 'igraču ukrao kreditnu karticu i kupio ne jednu, ne dvije, već 36 boca Jägermeistera'. Dogodilo se to 2013., a nekoć nezamijenjivi Dinamov veznjak snimljen je nadzornim kamerama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo