TRENER MODRIH MARIO CVITANOVIĆ RAZOČARAN ZBOG DOGAĐANJA U RIJECI: / 'Oni nisu htjeli igrati, teren je bio dobar'

Image
Foto: PIXSELL
25.2.2018.
19:31
PIXSELL
VOYO logo

Još se ne zna kada će se igrati odgođeni susret Rijeke i Dinama

Iz zagrebačkog Dinama nisu bili zadovoljni jer se odgodila utakmica 23. kola Prve HNL protiv Rijeke koja se trebala igrati u nedjelju od 17 sati.

NA RUJEVICI SE IPAK NEĆE IGRATI U POLARNIM UVJETIMA: Derbi Rijeke i Dinama je odgođen zbog zaleđenog terena i bure!DINAMO NEGODOVAO ZBOG ODGODE DERBIJA: Evo kako je službeni delegat objasnio što se događalo na Rujevici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao razlog odgode, odgovorne osobe navele su nepovoljne vremenske uvjete i zaleđeni teren. S time se nije slagao trener Modrih Mario Cvitanović.

"Oni nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao, a igrači su mi rekli da žele igrati, da je sve u redu s terenom", rekao je Cvitanović za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je vodeća momčad prvenstva, a danas su htjeli igrati za razliku od domaćina kojima se nisu sviđali uvjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo s takvim stavom izašli pred suce, ali oni su bili protiv. I sudac je odlučio da se neće igrati. To mi remeti planove. Vidio sam na svojim igračima odlučnost i karakter, da žele odigrati utakmicu, da se vrate na onaj put. Remeti nam ovo neke stvari, morat ćemo se prilagoditi iako su ovaj tjedan najavljene velike hladnoće. Vidjet ćemo kako se pripremiti za utakmicu u nedjelju", rekao je trener zagrebačke momčadi i još jednom naglasio: "Trenirali smo na Rujevici normalno. Malo puše, hladno je."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo