ROSSONERI PALI NA RUJEVICI

TRENER MILANA ŠOKIRAN PORAZOM: ‘Ovo je sramota. Ovako ne idemo nikud, a to me jako boli’

‘Ovo je sramotan poraz. Očajnički trebamo promijeniti mentalitet. Kad dobijemo udarac u zube, imam osjećaj kako se od toga ne možemo oprostiti’, kazao je trener Milana Gennaro Gattuso.

Trener Milana Gennaro Gattuso kritizirao je igru svoje momčadi u jučerašnjoj utakmici 6. kola Europske lige na Rujevici protiv Rijeke (2-0).

GATTUSO PREUZEO ODGOVORNOST ZA PORAZ U RIJECI: ‘Bili smo sramotno loši. Kriv sam ja, ali svoju odluku ne bih mijenjao’

“Ovo je sramotan poraz. Očajnički trebamo promijeniti mentalitet. Imam osjećaj da, kad tijekom susreta nešto krene po zlu, u krivom smjeru, moja momčad samo nestane s travnjaka. Moramo poraditi na tome. Čini se kako igrači ne reagiraju dobro psihološki”, kazao je slavni bivši nogometaš Gennaro Gattuso i nastavio:

ITALIJA BRUJI O PORAZU ROSSONERA NA RUJEVICI: ‘Milan ponižen u Rijeci, kriza se nastavlja, još jedno razočaranje…’

“Moramo pod hitno promijeniti naš smjer. Jer, ovako ne idemo nikud. Kad nosiš dres Milana, moraš ga poštovati. Sve me to jako boli. Nismo došli u Rijeku izgubiti. Što ti vrijedi 64 % posjeda lopte, ako ne igraš kao da ne postoji sutra. To je ono što ovoj momčadi nedostaje. Igrači su imali priliku dokazati se. No, kad dobijemo udarac u zube, imam osjećaj kako se od toga ne možemo oporaviti”, zaključio je Gattuso čije riječi prenosi Footbal Italia.


Povratak na Net.hr