Trebotić se žali da mu je trener psovao majku

Dinko Trebotić više nije igrač Hajduka, vijest je koja je prije nekoliko dana odjeknula s Poljuda.

24.8.2012.
15:17
VOYO logo

Priča je tekla ovako. Uoči puta u Rigu, Trebotić se pobunio treneru Krstičeviću jer nije uvršten u sastav za Skonto, na što ga je Krstičević potjerao iz momčadi. Nekoliko dana poslije Dinko je pokušao kod predsjednika Brbića potražiti najbolje rješenje, ali ga nije pronašao i sve je završilo raskidom ugovora.

No, mladi hajdukovac je odlučio s javnosti podijeliti detalje cijelog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Rigi sam sve do sastanka prije utakmice mislio da igram. Kada smo ostali samo trener, pomoćni trener Šeparović i ja normalno sam ga ljudski, pristojno, ne rušeći mu autoritet pitao: 'Treneru može li minuta?'. Pitao me: 'Reci?' Uzvratio sam mu: 'Obećali ste mi da me čuvate za ovu utakmicu, a nema me u sastavu...?'. Nisam ni završio rečenicu, a već je po meni bilo 'mrš u pi*** materinu, sada nećeš biti ni među 18. Nećeš uopće ići s nama autobusom! Nemoj da te vidim!'", rekao je Trebotić i nastavio:

"Morao sam taksijem na stadion! Nije mi dao ni da svoje dvije torbe ostavim u svlačionici. Nisam mu htio ništa govoriti da ne dođe do incidenta, jer mi to nije bilo potrebno. Poslije sam čuo da se trener raspitivao može li me i drugim zrakoplovom poslati u Split."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana poslije Trebotić je došao na trening, ali se, kako priča, trener Krstičević još nije ohladio:

"Skinuo sam se za prvi trening, ali me trener poslao kod predsjednika Brbića s kojim sam se našao tek drugi dan i koji je bio izuzetno korektan i pošten. Tada sam vidio da tu za mene mjesta nema, da nema volje da me zadrže, u razgovoru s klubom sam odlučio da je najbolje da odem. Predsjednik je rekao da nema povratka, i ja sam to rekao. Mediji su već pisali opet svađa Trebotić i trener, navijači mi zvižde, ne treba mi to. Vidio sam da je puklo. Trener je iz ničega napravio problem. Uvijek sam ja kriv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinko nakon svega žali za nastalom situacijom, ali je svjestan da će svoj nogometni kruh morati potražiti na nekom drugom travnjaku.

"Žao mi je što odlazim, Hajduk je moj klub, tu sam cijeli život. Ipak čini se kako je ovako najbolje za klub i mene. Očito da u ovdje nema mjesta za mene. Gdje god sam bio nisam imao nikakvih problema, samo u Hajduku. Ne znam ni ja zašto je tako, znam samo da ja ispadam bahat, problematičan, a nisam". Ima ponuda iz HNL i iz inozemstva. Moram vidjeti gdje ću napredovati, koja je najbolja sredina za mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među interesentima se spominje i zagrebački Dinamo.

"Svašta se priča i za Dinamo, Istru i Cibaliju. Još ne znam gdje ću. Jednog dana bih se volio vratiti u Hajduk, valjda tada neću nikome smetati. Želim prvo sada pokazati ljudima u klubu da su pogriješili", zaključio je Trebotić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo