'VELIKA UTAKMICA NA RUJEVICI' / Trener Hajduka iskreno nakon derbija: 'Ne mislim da smo bili bolji'; Tomić za svoje dečke ima samo riječi hvale

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

'U nogometu trebaš takvu sreću, mi smo se puno pripremali, ne samo fizički, nego i mentalno', rekao je trener Hajduka

21.11.2021.
19:53
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka došli su na dramatičan način do pobjede u 100. jadranskom derbiju od hrvatske samostalnosti, svladavši u odličnoj utakmici na Rujevici domaću Rijeku sa 3-2 (1-0).

Marko Livaja je doveo Hajduk u vodstvo u 45. minuti. Rijeka je u drugom poluvremenu došla do preokreta pogocima Josipa Drmića u 54. minuti i Roberta Murića s bijele točke u 79. minuti. U 83. minuti dosuđen je i kazneni udarac za Hajduk, a Marko Livaja je svojim drugim pogotkom izjednačio na 2-2. U završnim sekundama utakmice, osmoj minuti sučeve nadoknade, Jan Mlakar je glavom poslao loptu u mrežu za veliko slavlje Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRILER NA RUJEVICI /

Hajduk srušio Rijeku u spektakularnoj utakmici, gol odluke pao u 98. minuti

Image
TRILER NA RUJEVICI /

Hajduk srušio Rijeku u spektakularnoj utakmici, gol odluke pao u 98. minuti

Dambrauskas: 'Ne mislim da smo bili bolji'

"Želio bih reći kako je ovo veliki plus kako hrvatska liga ima ovako dva dobra tima i dobru publiku. Ne mislim da smo mi bili bolji, iako smo pobijedili. U nogometu trebaš takvu sreću, mi smo se puno pripremali, ne samo fizički, nego i mentalno. Tako smo zaslužili ovu sreću.

Rijeka je za mene odličan tim i mislim da su to i pokazali na terenu. Imali smo puno situacija na kojima još trebamo poraditi, imali smo neke trenutke gdje smo bili okej, ali mislim da nismo uspjeli u taktičkom smislu. Reagirali smo jako dobro na situacije, kao na primjer kada smo primili gol", rekao je trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, za program Arene Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći, jedna velika utakmica ovdje u Rijeci. Moji igrači su ostavili sve što su imali na terenu. U prvom poluvremenu imali smo potpunu kontrolu lopte. Primili smo gol u najgorem vremenu, ali u drugom poluvremenu smo opet imali sve u svojim rukama, 2:1, ali onda se dogode neke situacije koje prelome utakmicu, poput tih jedanaesteraca. Ja svojim igračima mogu samo čestitati", rekao je trener Rijeke, Goran Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo