POSLJEDNJE GOSTOVANJE / Trener Dinama najavio utakmicu s Rijekom: 'Mi uvijek moramo pobjeđivati, oni žele Europu'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Slijedi nam nova utakmica, novi test za nas, napravit ćemo sve da budemo dobri"

20.5.2023.
14:04
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u 35.kolu SuperSport HNL-a u nedjelju od 21 sat gostuje na Rujevici kod Rijeke. Za Dinamo je ovo posljednje gostovanje, a Rijeka hvata krucijalne bodove u borbi za Europu. Susret je najavio Dinamov trener Igor Bišćan:

Image
KRAJ PRIČE /

Dominik Livaković dogovorio transfer? Dinamo bi mogao dobiti 10 milijuna eura, ali postoji caka

Image
KRAJ PRIČE /

Dominik Livaković dogovorio transfer? Dinamo bi mogao dobiti 10 milijuna eura, ali postoji caka

"Momčad je u dobrom stanju, dečki naporno rade, raspoloženi su, a tome je pridonijela i naša zadnja pobjeda. Doista je sve pozitivno, veselimo se utakmici, nadamo se da ćemo nastaviti s dobrim igrama i rezultatima. Svi su trenirali normalno, još uvijek neki od njih osjećaju sitne probleme, ali trebalo bi biti u redu. To praktički znači da ćemo moći računati na sve", rekao je u uvodu pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka u ovom drugom dijelu sezone izgleda bitno drukčije, puno ozbiljnije, to potvrđuju i rezultati… Od dolaska novog trenera postižu rezultate koji pripadaju samom vrhu lige i to treba respektirati. Očekuje nas jako zahtjevna i teška utakmica, oni su u borbi za plasman u Europu, a i mi, naravno, uvijek težimo tome da budemo dobri i da pobjeđujemo, tako da bi u nedjelju trebalo biti jako zanimljivo i kvalitetno s obje strane", kaže pa nastavlja:

'Bitni su želja i motivacija'

Očekujemo maksimalnu, pravu Rijeku koja se bori za mjesto u Europi, to znači da će biti motivirani i ozbiljni, a kad su takvi, onda su jako kvalitetan i zahtjevan suparnik. Rijeka uvijek ima slične ili iste ambicije, posebno na svom terenu, gdje je svaki put išla na pobjedu. Dugi niz godina je stabilna i redovita u Europi, izgradila je svoj dobar imidž i reputaciju, s novim trenerom se vratila na te koordinate i ja im želim sve najbolje i ubuduće", izjavio je Bišćan pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Iznimno su bitni želja i motivacija da svaki od igrača pokaže najbolje od sebe. Uvijek je to dodatna kvaliteta, dečki su svjesni toga, tako se i ponašaju i treniraju. Uostalom, to je i normalno za klub Dinamovog profila. Slijedi nam nova utakmica, novi test za nas, napravit ćemo sve da budemo dobri."

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo