Trener Dinama je siguran da u Sloveniji tuguju!

'Siguran sam da Maribor nije sretan sa ždrijebom.

10.8.2012.
13:24
VOYO logo

Ždrijeb u Nyonu je odredio da će Dinamo u play-offuLige prvaka igrati protiv Maribora i to prvu utakmicu kod kuće 22. kolovoza, a uzvrat 28. ovog mjeseca.

"Siguran sam da Maribor nije sretan sa ždrijebom. Radi se o kvalitetnom protivniku s kojim se dobro poznajemo i bit će to dvije zanimljive utakmice. Njihovi rezultati, osvajanje naslova prvaka i slovenskog Kupa te dolazak do play-offa Lige prvaka su vrijedni poštovanja. S razlogom smo mi imali ulogu nositelja i želimo ponoviti sjajan rezultat i još jednom Zagreb dovesti Ligu prvaka", izjavio je za klupsku internetsku stranicu trener ModrihAnte Čačić, a Milan Badelj dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maribor je dobra momčad, ekipa koja se diže i u posljednje vrijeme radi odlične rezultate, no imamo kvalitetnu momčad i želimo još jednom u Ligu prvaka te ćemo napraviti sve kako bismo u tome i uspjeli", izjavio je kapetan Dinama kojeg HSV požuruje u Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Basel - Cluj Helsingborgs - Celtic BATE Borisov - Hapoel Kiryat Shmona AEL Limassol - Anderlecht DINAMO - Maribor Braga - Udinese Spartak - Fenerbahçe Malaga - Panathinaikos Borussia Mönchengladbach - Dinamo Kijev Lille - Kopenhagen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice play-offa igrat će se 21./22. kolovoza dok su uzvrati tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo