'SVI SMO JEDNO' / Trener AEK-a prolaz proslavio visoko dignuvši dres s imenom ubijenog navijača

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Trener AEK-a Matias Almeida nakon nevjerojatne utakmice prolaz dalje je proslavio tako što je podigao dres s imenom ubijenog navijača Michalis Katsouris i podigao ga pred svima

19.8.2023.
23:39
Marko Lukunić/Pixsell
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama ispustili su u sučevom dodatku plasman u doigravanje za Ligu prvaka, kad su primili dva pogotka čime je AEK izjednačio na 2-2 i tako se plasirao u zadnje kolo kvalifikacija za elitno europsko klupsko natjecanje.

Image
PRVA REAKCIJA /

Bišćan nakon šoka: 'Najgori trenutak u mojoj karijeri, čestitam AEK-u'

Image
PRVA REAKCIJA /

Bišćan nakon šoka: 'Najgori trenutak u mojoj karijeri, čestitam AEK-u'

Josip Šutalo je doveo Dinamo u vodstvo u drugoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena, kad je prvi bio na odbijenoj lopti i iz neposredne blizine ju poslao u mrežu. U 65. minuti Dinamovu je prednost udvostručio Robert Ljubičić kad je sa sedam-osam metara svladao domaćeg vratara Stankovića, a nakon sjajnog dodavanja Brune Petkovića. Sve do druge minute sučevog dodatka Dinamo je imao rezultat za nastavak puta prema Ligi prvaka, kad je uslijedio veliki preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je domaći kapetan Sergio Araujo smanjio na 2-1, što je utakmicu vodilo u produžetak. No, u desetoj minuti dodatka za domaću je momčad dosuđen kazneni udarac. Livaković je obranio udarac Levija Garcije, ali je prvi na odbijenoj lopti bio Domagoj Vida i glavom ju poslao u mrežu za konačnih 2-2 i plasman AEK-a u doigravanje za Ligu prvaka.

Trener AEK-a Matias Almeida nakon nevjerojatne utakmice prolaz dalje je proslavio tako što je podigao dres s imenom ubijenog navijača Michalis Katsouris i podigao ga pred svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam očekivao da ćemo se toliko mučiti, ali pokazali smo da nikada ne odusjtajemo. Igrali smo protiv jako dobre momčad koja voli napadati", rekao je Almeyda nakon dvoboja pa dodao:

"U ovom trenutku svi smo jedno, oni koji su ovdje, oni koji su vani i oni koji su na nebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo