TRANSFERI UŽIVO / Mladu zvijezdu slomila (ne)očekivana odluka Man Uniteda

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

25.8.2023.
8:58
Profimedia
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere. I danas smo s vama.

Image
POTVRDIO TRANSFER /

Zagrljaji suigrača, suze i pljesak prema tribinama: Tako je izgledao oproštaj Luke Ivanušeca od Maksimira

Image
POTVRDIO TRANSFER /

Zagrljaji suigrača, suze i pljesak prema tribinama: Tako je izgledao oproštaj Luke Ivanušeca od Maksimira

Greenwood u očaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.00 - Mason Greenwood dotučen je i slomljen odlukom Manchester Uniteda da ga otpiše u klubu - zbog čega je čak i razmišljao o ponudi jednog kluba iz Albanije. Napadač kojem je tek 21. i njegova obitelj očekivali su povratak u Crvene vragove nakon što su dužnosnici kluba nagovijestili da su mu voljni dati drugu priliku, javljaju Englezi.

Tottenham izvisio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.00 - Šanse Tottenhama da proslijedi Sergia Reguilona pale su nakon što je Real Sociedad skrenuo pozornost na Arsenalova Kierana Tierneyja. Čini se da će momčad LaLige sada vjerojatno posuditi škotsku zvijezdu Tierneyja do kraja sezone, a ne Španjolca Reguilona. Smatra se da će Sociedad platiti Topnicima malu naknadu za posudbu, kao i svu njegovu plaću.

Englezi najviše dosad troše u ovom prijelaznom roku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.05 - Klubovi Premier lige potrošili su rekordnih 1,95 milijardi funti na igrače u ovom ljetnom prijelaznom roku - s još tjedan dana do isteka roka, javlja ugledni BBC. Više o tome čitajte - OVDJE.

Livi i službeno u Feneru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.45 - Turski nogometni velikan Fenerbahce u petak je objavio kako je hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković (28) njegov novi član i kako je potpisao petogodišnji ugovor. Više o tome čitajte - OVDJE.

Al-Ittihad nudi Salahu rekordnu plaću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.22 - Al-Ittihad nudi Mo Salahu ugovor u stilu Davida Beckhama kako bi ga naveo da prijeđe u Saudijsku Arabiju, otkriva poznati britanski The Sun.

Sveukupno bi ugovor zasjenio Ronaldovu plaću od 173 milijuna funti u Al-Nassru, iako Liverpool ne želi prodati Salaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liverpool nije dobio nikakve ponude za Mohameda Salaha, a da jest, "odgovor bi bio 'ne'", izjavio je u petak trener Jürgen Klopp upitan o navodnom interesu saudijskog kluba al-Ittihada za egipatskog napadača.

U međuvremenu, Manchester City je potvrdio potpisivanje Jeremyja Dokua iz Rennesa, vrijednog navodno 55 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Ivanušec novi igrač Feyenoorda

18.01 - Luka Ivanušec novi je igrač Feyenoorda. Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pieter Zwart hvali Ivanušeca

17.13 - Nizozemski novinar Pieter Zwart analizirao je Luku Ivanušeca, hrvatskog reprezentativca koji će uskoro potpisati za Feyenoord. Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard se vraća u Premier ligu

14.45 - Eden Hazard slobodan je igrač nakon što je ovog ljeta raskinuo ugovor s Real Madridom, a ovaj 32-godišnji veznjak karijeru bi mogao nastaviti u Premier ligi, u redovima Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho ide po Lukakua

14.30 - Roma je počela pregovore s Chelseajem oko napadača Romelua Lukakua. Belgijski napadač stigao bi u Rim na posudbu, no treba dogovoriti tko će pokrivati njegovu plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ter Stegen potpisao

13.30 - Golman Barcelone Marc Andre Ter Stegen potpisao je novi ugovor s klubom do 2028.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski golman u Chelseaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.30 - Đorđe Petrović je u Londonu gdje će potpisati ugovoro s Chelseajem do 2030. Ovaj 23-godišnjak stiže iz američkog New England Revolutiona.

Prometno u Maksimiru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.00 - Što se događa u Maksimiru čitajte ovdje.

Ivanušec sletio u Rotterdam

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.30 - Luka Ivanušec sletio je u Rotterdam gdje će potpisati ugovor s Feyenoordom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema ponude za Salaha'

12.15 - "Liverpool nije dobio nikakve ponude za Mohameda Salaha, a da jest, 'odgovor bi bio ne', izjavio je u petak trener Jürgen Klopp upitan o navodnom interesu saudijskog kluba al-Ittihada za egipatskog napadača.

"Teško je komentirati medijske priče, s naše točke gledišta nema se što reći. Mohamed Salah je igrač Liverpoola, on jest, bio je i bit će nam bitan. Da postoji nešto, odgovor bi bio 'ne'", rekao je Klopp na konferenciji za novinare.

Za Nijemca, Salah je "100 posto" predan Redsima i nema se što dalje raspravljati. "Moja filozofija je razmišljati o problemu kada ga imam. Trenutačno ga nema".

Egipatski nogometaš je prošlog ljeta produžio ugovor s Liverpoolom do lipnja 2025. Saudijski klub al-Ittihad je navodno pripremio nevjerojatnu ponudu za 31-godišnjeg Salaha, bivšeg napadača AS Rome, nakon što je već doveo Karima Benzemu, N'Goloa Kantéa i Fabinha.

Napadač Milana u HNL-u

11.00 - AC Milan i NK Varaždin dogovorili su sve uvjete transfera te je dvadesetjednogodišnji napadač Andrea Capone novi stanovnik Varaždina! Andrea je prošao sve omladinske selekcije AC Milana te je bio redovan član mlađih selekcija talijanske reprezentacije. Andrea, dobrodošao u naš grad, objavio je varaždinski prvoligaš.

Sosa k Rakitiću

10.00 - Što Španjolci pišu o transferu Sose pročitajte ovdje.

Tierney u Španjolsku

9.30 -Kieran Tierney napušta Arsenal i odlazi na posudbu u Real Sociedad.

Hajduk prodaje napadača

8.15 - Slovenski napadač Jan Mlakar blizu je odlaska iz Hajduka. Za 24-godišnjaka interes pokazuje talijanski drugoligaš Pisa navodno će za njegove usluge platiti tri milijuna eura plus bonuse. On je na Poljud stigao u ljeto 2021. iz Brightona.

Arsenal otpisao devetoricu

8.00 - Arsenal je otpisao čak devet igrača, a najvrijedniji među njima je bivši Dinamov branič Gabriel Magalhaes. Na računaju više ni na Folarina Baloguna, Kierana Tierneya, Takehira Tomiyasua, Nicolasa Pepea, Nunu Tavaresaa, Alberta Sambi Lokongu, Roba Holdinga i Cedrica Soaresa.

Izraelac na golu Bayerna

8.00 - Izraelac Daniel Peretz iz Maccabi Tel Aviva stiže u Bayern koji će za njega platiti pet milijuna eura.

Correa u Marseille

8.00 - Joaquin Correa danas putuje u Marseille. Interu će za posudbu platiti dva milijuna eura, nakon čega na kraju sezone imaju obavezu otkupiti njegov ugovor za dodatnih 10.

Ivanušec u Feyenoordu

8.00 - Luka Ivanušec oprostio se od Dinama u pobjedi 3-1 protiv Sparte. Danas putuje u Rotterdam gdje će potpisati za Feyenoord.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo