TRANSFERI UŽIVO /

Novi igrač Dinama oprostio se od bivšeg kluba, Chelsea prodaje još četvoricu, United ima novog golmana

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

16.7.2023.
8:48
Profimedia
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo bivšeg hajdukovca poslao na posudbu, povremeni Vatreni ima novi klub, Inter predstavio Messija

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo bivšeg hajdukovca poslao na posudbu, povremeni Vatreni ima novi klub, Inter predstavio Messija

23.32 Iznenađujuće vijesti iz Italije, iako se Juan Cuadrado spominjao kao novo pojačanje Fenerbahçea, potpisao je za Inter Milan nakon što mu je istekao ugovor za Starom Damom, za koju je igrao sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni mijenja sredinu?

23.15 CalcioMercatoWeb piše kako bi Mario Pašalić mogao u Laziju popuniti rupu koja je nastala odlaskom Srbina Sergeja Milinkovića - Savića. U Atalantu još nije stigla službena ponuda za hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.15 Iako su interes za njega pokazali iz saudijskog Al Khaleeaja, srpski ofenzivac Dušan Tadić karijeru će nastaviti u redovima Fenerbahčea, koji je to potvrdio na Twitteru.

19.00 Barcelona je umjesto Sergija Busquetsa, na njegovo mjesto odlučila dovesti igrača Girone, Orioula Romeua.

Gruzijac napušta Napoli?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.55 Newcastle je za Kvichu Kvaratskheliju ponudio čak 95 milijuna eura, javili su engleski mediji. Gruzijac koji je donio Napoliju naslov prvaka mogao bi promijeniti sredinu jer su Englezi spremni podebljati svoju ponudu na preko 100...

Novi igrač na Pampasu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.20 Osijek je blizu dovođenja Petra Pušića, Hrvata sa švicarskom putovnicom. Pušiću je s Grasshoppersom ugovor istekao krajem prošlog mjeseca. HNS je veznjaka htio dovesti pod našu zastavu, a čak je šest godina bio član švicarskog kluba.

De Gea u Hajduku?

18.00 Na Transfermarktu su objavili zanimljive podatke vezane za legendarnog Španjolca na Poljudu, više pročitajte ovdje.

Tek ga kupili, već ga šalju na posudbu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.30 - Iako Xavi Simmons stiže u PSG, tamo se neće dugo zadržati, već bi mogao na posudbu u RB Leipzig

Pochettino želi prodati još četiri igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.15 - Premda je ovoga ljeta čak 14 igrača napustilo Stamford Bridge, novi menadžer Chelsea Mauricio Pochettino želi prodati još četiri igrača, prenose engleski mediji. Čak 14 igrača napustilo je svlačionicu londonskog kluba, neki su prodani, dio ih je otišao bez odštete, dok se nekoliko igrača vratilo s posudbe u svoje matične klubove. Chelsea je pritom zaradio oko 280 milijuna eura.
Međutim, Pochettino na ovome ne misli stati. Navodno je prekrižio još nekoliko igrača među kojima su Romelu Lukaku, Hakim Ziyech i Pierre-Emerick Aubameyang. Kako prenosi Evening Standardu, kazao im je kako se ne trebaju pakirati za američku turneju na koju Chelsea kreće kasnije ovoga mjeseca.
Četvrti igrač kojeg se Pochettino navodno želi osloboditi je krilo Callum Hudson-Odoi.

United ima novog golmana

14.45 - Manchester United blizu je dovođenja golmana Intera Andrea Onane, tvrdi Fabrizio Romano. Dogovaraju se posljednji detalji nakon čega će Onana otputovati za Manchester.

Lukaku ne putuje s Chelseajem u SAD

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.15 - Romelu Lukaku neće putovati s Chelseajem na turneju u SAD. Vratio se treninzima, ali u klubu je trenutno prioritet zaraditi na njemu 40 milijuna eura. Inter je odustao, Juventus čeka hoće li Vlahović otići u PSG, a opcija je i Saudijska Arabija.

Juve ne odustaje od Kessieja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.00 - Juventus ne odustaje od veznjaka Barcelone Francka Kessieja, čiji je plan ostati u katalonskom velikanu ili okušati se u Premier ligi.

Bayern uvjeren u dovođenje Kanea

11.30 - Bayern je uvjeren kako ima velike šanse dovesti Harryja Kanea iz Tottenhama. Jedini problem je što se sa Spursima ne mogu dogovoriti oko cijene.

Kaneko se oprostio od navijača Sappora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10.20 - Takura Kaneko u sljedećim će danima postati novi igrač Dinama. Ovaj krilni igrač danas se oprostio od navijača Sappora te otkrio da dolazi u Dinamo.

"Dobio sam ponudu Dinama. Velika mi je želja igrati u Europi i odlučio sam je prihvatiti", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procurili detalji ugovora Livakovića s Fenerom

10.15 - Više o odlasku Livakovića u Fenerbahče čitajte ovdje.

PSG doveo Simmonsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9.55 - Xavi Simmons napustio je kamp PSG kako bi potpisao za PSG. Parižani su aktivirali klauzulu od šest milijuna eura

Inter kreće po napadača Arsenala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9.10 - Nakon što su odustali od Romelua Lukakua, u Interu se okreću dovođenju napadača Arsenala Folarina Baloguna, koji prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura.

Walker na razgovoru s Guardiolom

9.00 Branič Manchester Cityja Kyle Walker dobio je zeleno svjetlo za transfer u Bayern, no prije konačne odluke razgovarat će s trenerom Građana Pepom Guardiolom.

Mane k Brozoviću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8.50 - Sadio Mane nije u planovima Bayerna i može otići ovog ljeta. Al Nassr za koji igraju Brozović i Cristiano Ronaldo krenuo je u pregovore oko njegovog dovođenja. Ponudili su mu trogodišnji ugovor uz godišnju plaću od 25 milijuna eura.

Maguire napušta Manchester United

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8.30 - Harry Maguire ima još dvije godine ugovora s Manchester Unitedom, no ovog ljeta mogao bi napustiti klub. Za najskupljeg braniča na svijetu zainteresiran je West Ham.

8.15 - Chelsea doveo ofenzivca

Chelsea je doveo brazilskog ofenzivca Angela Gabriela iz Santosa. Za igrača rođenog 2004. platili su 15 milijuna eura. Priključit će se momčadi na američkoj turneji.

Juve i PSG se sastali zbog Vlahovića

8.15 - PSG i Juventus ranije ovog tjedan imali su razgovor oko Dušana Vlahovića. Srpski napadač je otvoren za transfer, no sve ovisi o klubovima. Ako Vlahović ode, Stara dama ide po Romelua Lukakua.

I Tadić prema Fenerbahceu

8.10 - Iako su interes za njega pokazali iz saudijskog Al Khaleeaja, srpski ofenzivac Dušan Tadić karijeru će nastaviti u redovima Fenerbahčea. Noćas je sletio u Istanbul gdje bi trebao finalizirati transfer.

Livaković napušta Dinamo

8.00 - Fabrizio Romano tvrdi da je transfer Dominika Livakovića dogovoren. Više pročitajte ovdje.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo