TRANSFERI 9. SRPANJ / Sjajni Srbin na meti Chelseaja, Leipzig tvrd u pregovorima za Gvardiola, Turci kvare posao Hajduku

Image
Foto: Profimedia

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere

9.7.2023.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Ludnica prijelaznog roka je u punom jeku, a do početka nove sezone u Hrvatskoj je ostalo još manje od tjedan dana. Klubovi bi ubrzo mogli pojačati tempo u dovođenju novih igrača, a na stranom tržištu stvari postaju sve ozbiljnije...

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Povezivalo ga se sa Hajdukom, a završio je u Istri: Zvijezda Championshipa ima novi klub, a Bayernov igrač otišao je u La Ligu

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Povezivalo ga se sa Hajdukom, a završio je u Istri: Zvijezda Championshipa ima novi klub, a Bayernov igrač otišao je u La Ligu

Vijesti o jučerašnjim transferima pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea želi Vlahovića

22.26 - Čelnici Chelseaja i Juventusa sljedećeg će tjedna započeti pregovore oko transfera srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića u londonski klub, piše večeras talijanski CalcioMercato. Juventus navodno ne želi prodati Vlahovića za manje od 75 milijuna eura. Vlahović je ponikao u Partizanu, od siječnja 2018. do siječnja 2022. igrao je za Fiorentinu, a potom je prešao u Juventus. Prošle sezone za torinski klub odigrao je 42 utakmice i postigao 14 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Dinama u Saudijskoj Arabiji

21.41. - Hrvatski trener Igor Jovićević karijeru će nastaviti u saudijskom Al Raedu. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio doveo novog beka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.01 - Milos Kerkez uskoro bi trebao postati novi igrač viceprvaka Italije. Lazio je s braničem dogovorio sve detalje i ostaje samo da se dogovore s AZ Alkmaarom za odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silva nagovara Dybalu na transfer

18.51 - Poznato je da su Thiago Silva i Paulo Dybala veliki prijatelji iako su im reprezentacije za koje igraju veliki rivali. U talijanskim medijima pojavila se informacija kako bi Dybala mogao karijeru nastaviti upravo u plavom dijelu Londona, a njegov prijatelj ga pokušava nagovoriti na transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitao sam Dybalu da li dolazi u Chelsea, a on samo šuti", rekao je Silva zatim dodao: "On je vrhunski igrač, nagovaram ga da dođe u naš klub. Velika bi bila stvar da potpiše za Chelsea."

Nitko ne želi bahatu i umišljenu zvijezdu Bayerna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.04 - Bayern se želi riješiti francuskog reprezentativca, ali ga nitko ne želi kupiti. Više pročitajte ovdje.

Romano objavio nove detalje pregovora za Gvardiola

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.40 - Nije tajna da je Joško Gvardiol već neko vrijeme prva želja Manchester Cityja ovog ljeta, a najpoznatiji stručnjak za transfere sada je objavio nove detalje. "Leipzig je ponovno rekao što želi od Cityja, a to je minimalno 100 milijuna eura. Neće prihvatiti 75 ili 80 milijuna eura plus bonuse. City neće dati garantiranih 100 milijuna eura, već želi ubaciti bonuse. Pregovori se nastavljaju, a Gvardiol je već rekao da želi ići u City"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern silno želi Kanea

16.55 - Bayern ne odustaje od Harryja Kanea. Ranije je Tottenham odbio ponudu od 70 milijuna eura, ali bavarski klub je spreman povećati taj iznos kako bi slomio otpor vlasnika Tottenhama Daniela Levyja i očekuje se da Nijemci pošalju ponudu od 80 milijuna eura. Najveći posao oko ovog prijelaza s bavarske strane obavlja legendarni nekadašnji njemački reprezentativac i igrač Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turci kvare posao Hajduku?

16.14 - Fenerbahče se nastavlja boriti za Ivana Perišića, javljaju turski mediji. Navode da je istanbulski klub spreman ispuniti većinu zahtjeva koje mu je postavio za transfer ovog ljeta. U Fenerbahčeu se nadaju da će 34-godišnji hrvatski reprezentativac, koji se povezuje s povratkom u Hajduk, stići kao slobodan igrač, odnosno da će raskinuti ugovor s Tottenhamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karius ostaje u Engleskoj

15.40 - Dilettin odabranik Loiris Karius produžio s Newcastleom na još jednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovac službeno u novom klubu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.15 - Josip Vuković predstavljen u Pendiksporu. Šuškalo se da žele i Nikolu Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobrodošao u klub'

15.04 - Partizan nakon turbulentne sezone pojačanje pronašao u Curacau - stiže Severina! Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvara se mega-momčad

14.50 - Newcastle će poslati Leicesteru ponudu vrijednu 25 milijuna funti za Harveya Barnesa. Novi drugoligaš dosad je tražio vrtoglavih 60, ali toliko neće dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji vlak za spas karijere

14.45 - Alen Halilović karijeru bi trebao nastaviti u španjolskom drugoligašu. Više ovdje.

Parižani se pojačavaju

13.45 - PSG predstavlja novog igrača - Lucasa Hernandeza.

Kontroverzni napadač odlazi iz Pariza

13.07 - Mauro Icardi postat će novi igrač Galatasaraya. Turci bi trebali odštetu od 10 milijuna eura platiti PSG-u, a Icardi se u Istanbulu već dokazao prošle sezone kada je na posudbi postigao 22 pogotka.

Bjelica lovi dinamovce

12.12 - Filip Benković stiže u Trabzonspor, tvrde turski mediji. Više ovdje.

Feyenoord želi Dinamovog reprezentativca

11.42 - Arne Slot, trener nizozemskog prvaka, potvrdio je interes za Luku Ivanušeca. Više pročitajte ovdje.

Nekoć se povezivao sa Dinamom

11.18 - Ibrahim Adel na radaru je Nordsjaellanda i Anderlechta, piše Fabrizio Romano. Egipćanin je bio najbolji igrač na U23 Afričkom prvenstvu, a prije dvije godine pričalo se i o interesu Plavih za usluge egipatskog ofenzivca.

Viceprvak zapazio igrača iz druge lige

10.45 - Kevin Van Den Kerkhof bio je izabran za najboljeg desnog beka u Ligue 2, a to je zapazio i Lens koji ga želi dovesti

Iz Chelseaja stigao u Goricu, sada želi otići

9.27 - Prema informacijama kojima raspolažu Sportske novosti, Karlo Žiger želi napustiti turopoljskog prvoligaša. Naime, klub je vratio Božidara Radoševića, a Žigera status trećeg golmana nikako ne zadovoljava. U dresu Gorice branio je samo jedanput.

Kuha se dolazak

8.40 - Transfermarkt je osvježio stranice, a to je donijelo i promjenu kod Ivana Perišića. Vjerojatnost dolaska u Hajduk narasla je na 80%, više pročitajte ovdje.

Dinamo očekuje napadača

8.15 - U Dinamu se još nisu rasplele stvari u samom vrhu napada. Navodno je između Intera i Dinama pao dogovor, ali čeka se potvrda Urugvajca Satriana. S druge strane, Bjelica tvrdi kako je razgovarao s Petkovićem: ''Pričali smo, rekao nam je da bi mogao razmisliti o dolasku.''

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo