VRIJEDI LI ON TOLIKO? / Transfer koji će uzdrmati Europu. Chelsea dovodi već pomalo zaboravljenog mladog talenta za suludih 120 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Prije dolaska u Juventus slovio je za najtalentiranijeg braniča u Europi

23.9.2021.
20:29
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima engleskog Daily Maila i još nekih tamošnjih medija, aktualni osvajač Lige prvaka, Chelsea, sljedećeg će ljeta krenuti u veliku akciju dovođenja mladog nizozemskog stopera, Matthijsa De Ligta iz Juventusa.

De Ligt je prije dolaska u Juventus slovio za najtalentiranijeg braniča u Europi, ali u dvije sezone, koliko je već u Juventusu, nije se baš nametnuo i opravdao očekivanja. Međutim, trener Chelseaja, Thomas Tuchel, u njemu vidi idealno rješenje za svoje probleme u zadnjoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika odšteta

De Ligtu su tek 22 godine, a s Juventusom ima ugovor do ljeta 2024. godine, a sljedeće godine moći će se aktivirati njegova odštetna klauzula u iznosu od 120 milijuna eura. Englezi pišu kako bi Chelsea mogao platiti toliku odštetu, posebice ako Antonio Rudiger ne potpiše novi ugovor, koji mu istječe na kraju sezone. Rudigera pak žele Bayern, Real i PSG i moguće je da ode, a u tom bi slučaju De Ligt mogao završiti u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea ima određenih problema u obrani, ovoga ljeta Kurt Zouma je otišao u West Ham, Thiago Silva ima 37 godina, a Rudiger bi mogao otići na kraju sezone. Upravo zato Chelsea već sada želi osigurati De Ligta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo