TRANSFER KOJI BAŠ I NISMO OČEKIVALI: / Brozovića tražili Bayern, Liverpool, Manchester, a evo gdje će na kraju vjerojatno završiti

Image
Foto: Profimedia

Inter sada intenzivno radi na njegovu transferu, koji svakako neće biti mali jer Brozović inicijalno vrijedi 50 milijuna eura

14.9.2020.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović na izlaznim je vratima milanskog Intera. Vatreni je prošle sezone bio možda i najvažniji igrač kod Antonija Contea, čovjek bez kojeg nije bilo moguće zamisliti "crno-plave", ali status mu se proteklih mjeseci drastično promijeio.

Inter sada intenzivno radi na njegovu transferu, koji svakako neće biti mali jer Brozović inicijalno vrijedi 50 milijuna eura, a za njega se zanimaju brojni europski klubovi. Isprva su se spominjali Liverpool, Manchester United, Tottenham, Arsenal, Bayern, Real Madrid, ali posljednje vrijeme neki su drugi klubovi u igri, neki ponešto slabiji klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Talijani pišu kako je Brozović blizu prelaska u Atletico Madrid, ali ne bi to bio klasičan transfer već bi se odradila zamjena. U smjeru Intera krenuo bi Thomas Partey, a Madriđani bi zauzvrat dobili Brozovića. Partey ima odštetnu klauzulu od 50 milijuna eura, dok je Brozovića deset milijuna eura veća, pa Atleticu onda ne bi problem bila ta nadoplata razlike.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozovic of FC Internazionale during the Serie A football match between AS Roma and FC Internazionale at stadio Olimpico in Roma ( Italy ), July 19th, 2020. Play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease. Photo : 545205042, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Tražio ga i Kovač

"Atletico Madrid razmišlja o Brozoviću, a Hrvat više nije nedodirljiv u Interu", pišu tako Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga opcija je Monaco Nike Kovača. Ali oni su navodno, za sada, odustali od kupnje Brozovića jer im je njegova plaća prevelike. No, u igri je sada, navodno, Juventus. Prijašnjih sezona znalo je biti govora o odlasku Brozovića u Juventus, ali to bi uvijek završilo tek na pukim spekulacijama. Međutim, Juventus bi u ovom slučaju Interu dao Douglasa Costu i vjerojatno još ponešto novca, ali opet pitanje je kako se to Interu isplati, posebice jer Conte ne koristi formaciju s krilnim igračima, a Costa je krilo.

Bilo kako bilo, čini se da je odlazak Brozovića neminovan, ali pitanje je samo gdje će završiti. Atletico se čini za sada kao najrealnija opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo