TRAMEZZANI UOČI VARAŽDINA: / 'Čeka nas težak posao, bit će to otvorena i zahtjevna utakmica'

Image

Utakmica Hajduka i Varaždina na rasporedu je u subotu u 17 sati

7.5.2021.
13:38
VOYO logo

Nakon što su si vrlo dobrom partijom protiv Dinama (1:1) u srijedu podigli samopouzdanje, hajdukovci idu u Varaždin kako bi pokušali osvojiti nove bodove. Borba za Europu zahuktala se u posljednjim kolima HNL-a, ali neće Varaždinci biti lak plijen u ovom susretu. I njima je u borbi za opstanak u ligi svaki bod itekako bitan.

Uoči susreta oglasio se trener Hajduka Paolo Tramezzani koji je najavio da splitsku momčad sutra čeka težak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bit će zahtjevno'

"Bit će teško, radi se o vrlo zahtjevnoj utakmici. Ne trebamo gledati rezultate koje postižu u posljednje vrijeme. Analizirali smo ih vidjeli da je to borbena momčad koja dobro stoji na terenu, uravnotežena je i opasna kad joj ostaviš prostora. Tako, da nas sutra očekuje dosta težak posao. Bit će vrlo zahtjevno jer mi imamo svoj cilj, oni pak svoj i po mom mišljenju bit će to vrlo otvorena utakmica", rekao je Tramezzani pa se osvrnuo na posljednju utakmicu Hajduka i Varaždina.

"U odnosu na susret u Splitu, koji smo pobijedili 2:0, promijenili smo dosta toga u našoj igri. Moramo biti agresivni od prve minute, dobro ući u utakmicu i nametnuti svoj ritam. Mislim da nećemo imati prilike s loptom mnogo kružiti i imati veliki posjed, ali uvjeren sam da ćemo nastaviti s onim što je naša ideja u igri: pronaći prostore kroz koje ćemo napadati. U posljednjoj utakmici protiv Osijeka igrali su s trojicom u zadnjoj liniji, a uobičajeno igraju s četvoricom", rekao je Tramezzani koji je svim Splićanima zaželio sretan blagdan Sv. Duje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Hajduka i Varaždina na rasporedu je u subotu u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo