OVO ĆE ODJEKNUTI / Tramezzani ogorčen: 'Suci su došli u naš dom sprdati s nama. Neću više imati poštovanja za njih'

Image

 Susret je sudio Dario Bel iz Osijeka

14.4.2024.
22:02
VOYO logo

Nogometaši Rijeke slavili su na gostovanju u Puli s 0-2 (0-1).  Susret je sudio Dario Bel iz Osijeka. Trener Istre Paolo Tramezzani bio je ogorčen njegovim tretmanom:

Image
PORAZ U DEBIJU /

Trener Hajduka: 'Zaslužili smo pobjedu, a Odjidja može biti primjer svima'

Image
PORAZ U DEBIJU /

Trener Hajduka: 'Zaslužili smo pobjedu, a Odjidja može biti primjer svima'

"Nikad ne pričam o sucima, ali kada sam prvi put htio pričati sa sucem kao muškarac s muškarcem, kada sam samo htio s njim korektno popričati, on mi je došao sa žutim kartonom. Nikad mi se prije to u karijeri nije dogodilo. Uvijek se prema njima odnosim s poštovanjem, ne mogu vjerovati da su došli u naš dom i ovdje se sprdati s nama. Dosad sam imao poštovanja prema svima, ali od sutra više neću imati", rekao je pa se osvrnuo na utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravi derbi, muški. Odigrali smo kako smo dogovorili, agresivno. Koštala nas je kvaliteta Marka Pjace. Čekali smo svoju šansu, a mi smo dobili gol iz prekida koji je bio presudan. Pomazalo se da kad se lomi utakmica, oni su najjači", priča i nastavlja:

"Igrali smo dobro, bili smo dobri u duelima, imali smo hrabrosti i zapravo ne vidim razliku između moje i protivničke momčadi. Iznimno sam ponosan na svoje dečke. Duh moje momčadi bio je veličanstven. Dobro su reagirali, nisu gubili lopte i napravili su sve što se može u ovom trenutku. To je sve što sam tražio od njih. Ako nastavimo u ovom smjeru, siguran sam da ćemo biti spremni za sljedeću sezonu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Osijek.

"Ovo je nama šesta utakmica bez pobjede… Ako dobro radimo, rezultat će se pokazati. Imamo novog trenera i mislim da ćemo napredovati. Osijek je dobra momčad, mislim da će odigrati pravu utakmicu, ali mi ćemo ići na pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo