dirnut zbog podrške / Tradicionalni Mamić: objavio božićnu čestitku pa se zahvalio pratiteljima koji su mu 'motiv za sve njegove borbe'

Napomenuo je da je pritisnut sa svih strana, ali kako to nije pritisak samo na njega nego i na Dinamo i Hrvatsku

24.12.2017.
15:24
VOYO logo

U već tradicionalnoj božićnoj čestitci, Zdravko Mamić na svom je Facebooku poželio sve najbolje svojim pratiteljima i navijačima Dinama. 

Uz povremene kadrove božićnog vijenca, plave Dinamove kuglice na boru i pjesmu "Oj, drvce naše božićno" obratio se svojim fanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskoristit ću ovu priliku da na kraju ove godine, koja je za mene i za Dinamo bila dosta teška i gdje Dinamo prvi put nakon 11 godina dominacije i osvajanja hrvatskih prvenstava u kontinuitetu, i desetogodišnjeg igranja u grupnim fazama Lige prvaka, Europske lige, prvi put nam se desilo da smo se našli u neobičnoj situaciji, da nismo bili prvi o da nismo igrali grupnu fazu", rekao je.

Nadodao je kako može sa sigurnošću čestitati novi naslov prvaka koji će se formalno dogoditi u svibnju. Napomenuo je da je pritisnut sa svih strana, ali kako to nije pritisak samo na njega nego i na Dinamo i Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se zahvalio svim pratiteljima i onima koji su mu slali poruke podrške. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim da znate da ste vi moja snaga i motiv za sve moje borbe", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo