VIDEO: / Bomba koja je rastužila Modrića i društvo!

Tottenham je imao veliku priliku da pobjedom kod Aston Ville kolo prije kraja engleskog prvenstva dođe do trećeg mjesta koje mu garantira izravan ulazak u Ligu prvaka sljedeće godine.

6.5.2012.
17:07
VOYO logo

Tottenham nije uspio iskoristiti kiks Arsenala, koji je u subotu kao domaćin odigrao tek 3:3 s Norwichem, te je remijem kod Aston Ville ostao na 4. mjestu Premier lige. Spursima je na ruku išao poraz Newcastlea od vodećeg sastava prvenstva Manchester Cityja 2:0, tako da su ipak ostali ispred Svraka u utrci za to posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka dogodine. Tottenham uoči posljednjeg kola ima bod prednosti ispred Newcastlea.

Ciaran Clark zabio je za vodstvo Aston Ville u 35. minuti utakmice, a konačnih 1:1 postavio je Togoanac Adebayor s bijele točke u 62., i to 13 minuta nakon što su Spursi ostali s igračem manje. Danny Rose zaradio je izravni crveni karton zbog preopasnog starta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/k5AcUZppSVNighPziP8y/mov/1

Velika bitka vodi se za 17. mjesto, posljednje koje ne vodi u niži rang natjecanja. Bolton je izgledao kao da će isplivati iz te zone, te u nju gurnuti QPR, ali se u samoj završnici utakmica u kojima su igrale dvije spomenute momčadi sve okrenulo u korist QPR-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolton je kod kuće imao 2:1 protiv West Bromwicha, ali je džoker s klupe James Morrison zabio za konačnih 2:2 u posljednjoj minuti susreta, a samo minutu ranije je QPR poveo pogotkom Djibrila Cissea kod kuće protiv Stoke Cityja. Recimo da je Cisse bio aktivan u svih sedam utakmica u koliko je nastupio od svog dolaska u londonsku momčad. Pet je puta bio strijelac i dva je puta zaradio crveni karton. Rezultatskih promjena na obje utakmice više nije bilo pa je sada QPR 17. s dva boda više od Boltona.

Everton je kod Wolvesa odigrao utakmicu bez pogodaka, a za goste je Nikica Jelavić odigrao cijeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo