TOTALNI PREOKRET U REBIĆEVOJ KARIJERI: / Milan raskida suradnju s Hrvatom, a može li mu to spasiti nogometnu budućnost?

Image
Foto: Profimedia

Scenarij zapravo ima smisla jer se Rebić nije snašao

19.12.2019.
12:03
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima ugledne talijanske Gazzette dello Sport, AC Milan, kojim upravlja legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban, vjerojatno će prekinuti posudbu Ante Rebića i vratiti ga u Eintracht samo četiri mjeseca nakon što su ga doveli na San Siro.

Scenarij zapravo ima smisla jer se Rebić nije snašao, a realno nije baš niti dobio prilike, niti kod bivšeg trenera Marca Giampaola, niti kod sadašnjeg Stefana Piolija. Odigirao je mizernih 178 minuta i nema niti jedan gol na svom kontu, dakle, Milan ga zaista nema razloga zadržavati jer njemu očito ne odgovara klima u momčadi, a realno, trener niti ne koristi sustav u kojem bi Rebić igrao na svojoj prirodnoj poziciji, odnosno krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rebić je iznimno brz, a za to mu treba prostora. Talijanski nogomet je drukčiji od njemačkog. Protiv Napolija mu je išlo dobro, ali se odmah ozlijedio. Trenira odlično i sve radi kako bi uvjerio trenera da više igra. Serie A je teška, mnogi igraju 3-5-2 i on pati ako ima malo prostora", otkrio je nedavno Boban zašto se Rebić nije snašao u Milanu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebic of AC Milan pictured on the bench during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481047405, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)7980659747 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Što će biti s Rebićem?

Gazzetta piše kako će Rebić gotovo sigurno ići ako ovi uspiju dogovoriti sve sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali pitanje je samo što će sada biti s Rebićem. On se, naime, nije baš lijepo rastao s Eintrachtom. Posljednjih se tjedana u Frankfurtu inatio, a čak je tražio i trenera Adija Huttera da ga ne koristi u utakmicama. Na koncu su ga ovi pustili u Milan, a u suprotnom smjeru im je stigao napadač Andre Silva koji je također razočarao zabivši samo tri gola u 15 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, činjenica je da je Rebić u Eintrachtu igrao nogomet života, ali jednako tako nisu se baš razišli u prijateljskim odnosima i pitanje je kako će trener reagirati kada ga bude ponovno imao u svojoj momčadi. Dakako, postoji opcija da Rebić odmah sada na zimu odradi novi transfer, ali to je tek jedna od opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo