TOTALNI NOGOMET U IZVEDBI MATEA KOVAČIĆA: / Srebrni Vatreni imao je trenutak savršenstva protiv Valencije

Image
Foto: Profimedia

Mateo Kovačić sinoć je na Stamford Bridgeu pružio vrlo dobru partiju

18.9.2019.
7:30
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski ofenzivni veznjak Mateo Kovačić sinoć je na Stamford Bridgeu, u utakmici 1. kola skupine H Lige prvaka, pružio vrlo dobru partiju. Prema SofaScoreu, Vatreni je dobio ocjenu 7.3, što je ukupno treća najbolja ocjena u momčadi Chelseaja iza Brazilca Williana (8.1) i Marcosa Alonsa (7.6)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je igrao do 80. minute za Engleze, kad ga je Barkley zamijenio na terenu.

Malo smo prosurfali bespućima interneta kako bismo dobili što bolji dojam o Kovačićevoj igri, tj ispipali bilo navijača na Twitteru. Pa tako CFCFansVoice na svom Twitter profilu piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mateo Kovačić proveo je veliku većinu utakmice trčeći okolo, tražeći kako bi kombinirao s Jorginhom i kako bi dao što bolju loptu ofenzivcima Chelseaja. Dobro je obavio svoj posao na travnjaku, ali bez one ubojite lopte koju je Chelsea trebao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačićeve brojke protiv Valencije izgledale su ovako:

"Ukupno je ostvario 61% dodavanja, imao je 91% pokušaja dodavanja, četiri od četiri točne duge lopte, imao je četiri ključna dodavanja, kreirao je jednu veliku šansu, dva od tri driblinga i šest je puta osvojio loptu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod dobrih Mateovih poteza u ovom dvoboju, za spomenuti je njegovu dugu loptu Willianu koja je išla 36,57 metara, a koja je dovela Brazilca u prigodu za postizanje gola. "Chelseaov veznjak propustio je priliku završiti napad nakon što je primio briljantan pas od Hrvata", stoji u opisu situacije na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini H u Londonu je Valencia iznenadila Chelsea s 1-0. Rodrigo je u 75. minuti zabio za Valenciju, a dvije minute prije kraja Barkley je promašio penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo