TOTALNA EUFORIJA KOD VELŠANA: / 'Zašto bismo se ikoga bojali? Radujemo se sljedećem suparniku'

Image
Foto: AFP, MARTIN BUREAU

Velika je euforija zavladala u redovima Walesa nakon pobjede protiv Rusije (3-0) i osvajanja prvog mjesta u skupini B na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

20.6.2016.
23:39
AFP, MARTIN BUREAU
VOYO logo

Iako su u 2. kolu izgubili od Engleske (1-2), Velšani su na koncu završuili ispred velikog rivala i sada s prvog mjesta čekaju suparnika u osmini finala. Mogla bi to, ovisno o raspletu ostalih skupina, biti i Hrvatska.

'Što još možemo tražiti?

"Još ranije sam rekao da od ove momčadi možete očekivati puno. I nakon završetka ovog natjecanja ova će momčad imati što za reći. Sretan sam što sam na čelu ove reprezentacije. Nikog se ne bojimo, a poslije ovakve utakmice, zašto bismo se i bojali", istaknuo je velški izbornik Chris Coleman, a u sličnom je tonu pričao i najbolji velški nogometaš Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da je sve u našim rukama i da ne smijemo žaliti ni za čime nakon utakmice. Ovo je vjerojatno najbolja utakmica reprezentacije otkad sam ja u njoj. Hvala navijačima, i ovim ovdje i onima kod kuće. Prvi smo u skupini, što još možemo tražiti? Radujemo se sljedećem suparniku, poručila je zvijezda Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo