Kerum poludio zbog vrijeđanja Fani!

Hajduk je na Poljudu u ovogodišnjoj europskoj premijeri pobijedio Skonto iz Rige s 2:0. Dobra predstava Bijelih bila je popraćena sjajnom atmosferom koju je na tribinama kao i obično priredila Torcida. No, Kerum je ljut napustio tribine splitskog stadiona.

U grotlu Poljuda Torcida nije zaboravila nemile događaje koje su posljednjih dana u splitskom klubu prouzročili NO i gradonačelnik Kerum, a baš je potonji svojim kaubojskim ponašanjem izazvao revolt najžešćih navijača sa sjevera.

Naime, po riječima svjedoka, Željko Kerum se na poljudskoj loži pojavio tek u 25. minuti susreta, a onda je ogorčen napustio tribine samo 13 minuta poslije. Naravno, razlog nije bila loša partija Bijelih, dapače, već konstantno vrijeđanje koje je na njegov račun stizalo sa sjevera.

Splitski su drukeri pokazali splitskom gradonačelniku kako se ne slažu s njegovim stavom da je on kao gradonačelnik gazda Hajduka, te kako će njegova riječ biti posljednja. Odlučili su se na najniži mogući potez, istaknuvši na tribini lutku na napuhavanje na kojoj je bila zalijepljena slika nevjenčane gradonačelnikove supruge Fani Horvat, prenosi Dalmacijanews.

Nakon toga i drugih poruka upućenih izravno njemu, prvi čovjek Splita izgubio je živce i napustio Poljud. Torcida je možda dobila bitku protiv Keruma, no mora se reći, s vrlo ružnim i sramotnim udarcem ispod pojasa.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Povratak na Net.hr