NEMA KRAJA GLUPOSTIMA TONĆI KUKOČA / 'U Bosnu mogu doći jedino njih učiti igrati'

21.3.2015.
13:21
VOYO logo

Goal.com piše kako se nekadašnji bek Hajduka, Istre i Brescie, kontroverzni Tonći Kukoč, još jednom okušao obračunati sa Zdravkom Mamićem i izbornikom Hrvatske Nikom Kovačem, s tim što je ovaj put u cijelu priču uključio i Nogometni savez BiH, i sve koji igraju na njegovoj poziciji u toj zemlji.

Naime, Kukoč je objavio kako je dobio poziv od N/FSBiH da se pojavi u Zenici, gdje bi trebao obaviti razgovor sa Mehmedom Baždarevićem. Njihov susret je planiran za lipanj ove godine, i to kada BiH igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BiH ima praksu da poziva potencijalne reprezentativce svoje zemlje na okupljanja, kako bi vidjeli tko kako diše, i osjetili atmosferu repke. No, umjesto da se samo zahvali na pozivu, Kukoč je ponovno briljirao u svom stilu, te iskoristio situaciju za još jedan pisani obračun sa Zdravkom Mamićem i izbornikom Nikom Kovačom.

Tako je samoprozvani najbolji lijevi bek u Hrvata nastavio sa svojim nepromišljenim i optužujućim izjavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Bosnu mogu doći jedino da naučim njihove bekove kako se igra. Zna se za koju reprezentaciju trebam igrati. Pitanje stoljeća glasi: "Hoće li Kovač konačno izaći iz sjene Zdravka Mamića i objaviti popis koji on želi?", poručio je Kukoč i još jednom briljirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo