Nitko nikad nije ovako provocirao Niku Kovača: 'Pozvat će me kad-tad!'

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč ne prestaje s provokacijama koje su mu sada već donijele popriličnu 'slavu'.

28.12.2014.
12:52
VOYO logo

Lijevi bek CSKA iz Sofije ponovno je u svom Splitu, gdje je oduševio navijače i nogometnim znanjem i porukama koje je poslao HNS-u.

Kukoč je na humanitarnom turniru 'Četiri kafića' bio najbolji igrač i strijelac, ali na kraju ipak nije podignuo trofej pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno je da smo pomogli djeci i gospodinu Zoki, dok je sve ostalo manje bitno. Ne bih sebe stavljao u prvi plan jer nisam jedini koji je došao ovdje pomoći. Što se tiče rezultata, nadam se da će sljedeće godine biti bolje", izjavio je kontroverzni nogometaš u razgovoru za Sportske i objasnio svoj posljednji ispad zbog kojeg je postao junak turnira.

//www.youtube.com/embed/xoedE-UaQIg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što je u polufinalu zabio svoj prvi pogodak na turniru, skinuo je dres i ponosno pokazao majicu s prekriženim grbom HNS-a, natpisom Mafia i porukom: 'Gotovo je gotovo'. Splitska publika je, naravno, pala u trans...

"To je poruka između mene i njih, ali zapravo bih rekao da je to poruka 500 tisuća ljudi. A mene će Niko Kovač kad-tad pozvati u reprezentaciju", ne odustaje Kukoč od igranja za reprezentaciju iako si je izjavama i provokacijama vjerojatno već odavno zatvorio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan dan me cijene, već drugi ne, to je tako u životu. Nadam se da će Hajduk biti jednog dana prvak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo