'Potpisali su, a znali su da mora na transplataciju!'

17.3.2012.
9:59
VOYO logo

"Nedavno je Eric potpisao novi ugovor s klubom na 1+2 godine iako su rukovodeći ljudi znali da će morati na transplantaciju. To dokazuje veličinu našeg kluba", kazao je Guardiola.

Osvrnuo se Pep i na ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, gdje će Barcelona na noge Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne da ne želim misliti o finalu, nego ne želim misliti niti o mogućem polufinalu protiv Chelseaja ili Benfice", rekao je Barçin trener dodavši:

"Bit će nam četvrtfinale dosta zahtjevan sam po sebi. Milan je vrlo nezgodan suparnik. Trebat će nam velika podrška navijača. Milan ima iskusne igrače, lako stvara prilike i dobro se brani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da biste osvojili Ligu prvaka, morate pobijediti najjače, a Milan definitivno spada među takve."

Trener Katalonaca također je komplimentirao svom argentinskom kolegi na klupi Athletic Bilbaa Marcelu Bielsi, koji je s baskijskom momčadi izbacio Manchester United u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno sam dugogodišnji obožavatelj Marcela Bielse i njegovih trenerskih metoda, te me prolaz Athletica u sudaru s velikim engleskim klubom uopće nije iznenadio. Iskreno mislim da je Bielsa trenutačno najbolji trener na svijetu. Mislim da možemo biti sretni što ga imamo u Primeri i što od njega možemo učiti ", rekao je Barçin strateg.

Barcelona i Athletic odigrat će također u svibnju finale Kupa kralja na madridskom stadionu Vicente Calderon:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to prekrasna utakmica", dodao je Guardiola.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo