TKO JE OVO MOGAO ZAMISLITI? / Oni drhte zbog Dinama. Evo što ugledni španjolski mediji pišu o 'modrima' i što kažu iz Villarreala

Image

Španjolski mediji navode kako je Villarreal naoko dobro prošao na ždrijebu u petak, no upozoravaju na oprez nakon Dinamovog slavlja

19.3.2021.
16:26
Play logo

U španjolskom prvoligašu Villarrealu s optimizmom gledaju na dvoboj sa zagrebačkim Dinamom u četvrtfinalu Europske lige te ističu kako su izvukli ekipu koja se neočekivano našla u ždrijebu.

"To je protivnik koji je jučer priredio iznenađenje jer nitko nije očekivao njegov preokret protiv Tottenhama", izjavio je Villarrealov branič Pau Torres (24).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No Dinamo je pokazao da je jako snažna ekipa, posebno na svom stadionu. U četvrtfinalu nam neće ništa pokloniti bit će nam težak suparnik. Sinoć je pokazao svoj potencijal", dodao je.

Villarreal, sedmoplasirana ekipa španjolskog prvenstva, u osmini finala je izbacila kijevski Dinamo a prije toga Salzburg. "Morat ćemo biti koncentrirani kao i u tim utakmicama ako želimo proći dalje. U ovoj fazi se svašta može dogoditi pa trebamo maksimalno respektirati protivnika te se dobro pripremiti za te utakmice", upozorio je Torres.

Villarreal se potiho nada osvajanju Europske lige, trofeja kojeg je njegov trener Unai Emery bio triput osvojio sa Sevillom. "Imamo veliku želju, prelijepo je igrati u Europi. Ovo je godina u kojoj možemo napraviti velike stvari budemo li zahtjevni prema sebi samima. Maksimalno smo uzbuđeni zbog ovih nastupa u Europi pa se nadamo da ćemo dogurati daleko", rekao je Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Reakcije medija

Španjolski mediji navode kako je Villarreal naoko dobro prošao na ždrijebu u petak, no upozoravaju na oprez nakon Dinamovog slavlja od 3-0 nad Tottenhamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je jedno od iznenađenja ovosezonske Europske lige. Uništio je moćni Tottenham", naglasio je Victor Franch, novinar Marce.

Play logo

"Dinamo je slabiji od Villarreala, ali je u posljednjih nekoliko sezona pokazao da je sjajna natjecateljska ekipa koja je igrala važnu ulogu i u Ligi prvaka", piše tako As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski Sport pak poziva na oprez. "Dinamo je nakon veličanstvenog preokreta spreman na velike stvari i Villarreal ga mora ozbiljno shvatiti da mu se ne bi dogodilo što i Tottenhamu", stoji u Sportu.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo