PUŠNIKOV NASLJEDNIK

TKO BI TREBAO BITI NOVI TRENER HAJDUKA? Sudjelujte u našoj anketi i izaberite svoga favorita

Slovenski stručnjak Marijan Pušnik izdržao je na klupi Hajduka šest mjeseci. Smijenjen je u četvrtak, dana nakon ispadanja od Splita u četvrtfinalu Hrvatskog kupa.

Uprava Hajduka itekako je iznenadila navijače kad je početkom lipnja na klupu dovela malo poznatog slovenskog trenera. Sve velike najave nisu se ostvarile, Pušnik je oduševljavao izjavama, ali njegova momčad je na terenu izgledala daleko od idealnog.

POTRES U HAJDUKU NAKON ŠOKANTNOG PORAZA U KUPU: Slovenac Pušnik dobio otkaz, više nije trener splitskog kluba!

NA POLJUDU NIŠTA NOVO! Za sve je uvijek kriv – trener: ‘Ma da dođe Sveti Petar’ ne bi objasnio budalama nogomet’

Kopić, Katalinić, Vulić…

Pušnik ostavlja Hajduk na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, s 11 bodova zaostatka za vodećom Rijekom i pet za Dinamom. Tko će ga naslijediti, još uvijek nije poznato, a do daljnjega će momčad voditi Marko Lozo i Vik Lalić.

Navijači su u komentarima na društvenim mrežama već istaknuli svoje favorite za klupu. Dio bi ih rado vidio nekoga od bivših trenera, poput Ivana Katalinića ili Zorana Vulića, drugi su za mlađe snage poput Željka Kopića, treći bi vratili prošlosezonskog trenera Damira Burića

I mi vam u našoj anketi nudimo nekoliko imena. Koga biste željeli na klupi Bijelih, tko je trener koji može izvući Hajduk iz krize?

Povratak na Net.hr