KRUŽE SMS PORUKE KOJIMA SE DJECU TJERA NA ČLANSTVO U NAŠEM HAJDUKU: / 'To su pokušaji medijske hajke i destabilizacije kluba'

Image
Foto: Pixsell

Ne zna se jesu li poruke autentične, a u Našem Hajduku kažu kako s tim nemaju veze

19.12.2018.
16:48
Pixsell
VOYO logo

Tragom informacije koja posljednjih dana kruži društvenim mrežama, a prema kojoj djeca Hajdukove akademije bivaju upućivana na obavezno učlanjivanje u Naš Hajduk, kontaktirali smo Udrugu za provjeru autentičnosti poruke.

Poruka za učlanjenje djece, tvrdi naš čitatelj koji nam je takvu i proslijedio, navodno je objavljena u jednoj Facebook grupi. Našem Hajduku smo postavili pitanje znaju li nešto o ovoj poruci i je li ona autentična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra u 11.30 učlanjivanje u Naš Hajduk, obavezno doći oni koji ne idu u školu, članarina 50 kuna. Dres code hotelska trenirka. Treneri 100kn. Ponesite osobnu. Hvala", stoji u poruci. Ne zna se tko je i kome poruku slao.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Ni potvrda ni negacija autentičnosti

Odgovor Udruge Naš Hajduk prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne možemo Vam ni potvrditi niti negirati autentičnost navodnog SMS-a jer s njim nemamo veze. Također ne možemo znati ni tko je odgovoran ako je takav SMS uopće autentičan. U privitku Vam šaljemo i širi screenshot kojeg smo mi dobili, pa iz njega vidimo da poruka nije ni original iz kluba.

Ovakvi i slični pokušaji su samo dio organizirane medijske hajke na Hajduk što je u skladu s već prokušanim metodama onih koji se služe spinovima i podvalama u pokušaju destabilizacije kluba, a kojima su laži i igrice sa SMS-ovima jako bliske. Članstvo za 2019. godinu starta sutra, u četvrtak 20. prosinca, a klub sudjeluje u promotivnim aktivnostima jer je to njegovo članstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikoga ne prisiljavamo'

Članstvo je dobrovoljno i udruga Naš Hajduk nikad nikog nije prisiljavala da se učlanjuje niti ima namjeru to činiti u budućnosti. Jasno je kako je u proteklom periodu veliki broj zaposlenika i igrača samoinicijativno učlanjen, obzirom da je Naš Hajduk svojim djelovanjem omogućio da klub dođe na razinu da tim ljudima ne kasne plaće, da im politika ne kroji sudbinu i da imaju normalne radne uvjete, što sve nije bio slučaj u prošlosti.".

Uz to, iz udruge Naš Hajduk su nam poslali širi screenshot od onoga kojeg smo dobili od čitatelja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo