Mourinho za potpis dobio 47 milijuna eura!

Jose Mourinho potpisao je četverogodišnji ugovor s Chelseajem, tvrdi The Sun. Čeka se još samo službena objava kluba sa Stamford Bridgea.

30.5.2013.
12:19
VOYO logo

Već je tjednima javna tajna da se portugalski stručnjak, koji na kraju aktualne sezone napušta Real Madrid, vraća u Chelsea, a ako je točna informacija The Suna, koji se poziva na pouzdani izvor iz kluba, Mourinho se ovaj tjedan i službeno vezao uz Bluese. Engleski tabloid tvrdi da će 50-godišnji Portugalac za četiri godine zaraditi 47 milijuna eura.

Mourinho je početkom tjedna proveo dva dana u Londonu. Za javnost je tvrdio da je došao pogledati kvalifikacijsku utakmicu za Premierligu između Crystal Palacea i Watforda, te posjetiti prijatelje u glavnom britanskom gradu. No, pravi je razlog očito bio završetak pregovora s Chelseajem i potpis ugovora. S Mourinhom se na Stamford Bridge vraća i njegov vjerni pomoćnik Rui Faria koji ga prati u stopu od 2001. kad su zajedno počeli surađivati u Uniao Leiriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će Mourinho službeno biti predstavljen sljedeći tjedan nakon što u subotu odradi posljednju utakmicu na klupi Reala protiv Osasune. U srpnju će povesti Chelsea na pripreme koje će uključivati turneje po Aziji i SAD-u. Podsjetimo, u prvom je mandatu Portugalac vodio Chelsea od 2004. do 2007. godine i osvojio šest trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo