TEŠKI TRENUCI ZA ZABORAVLJENOG HRVATSKOG TALENTA: / U prvoj utakmici za Milan trener ga izvadio za samo 20 minuta

Image
Foto: Profimedia

Trener mu je, pomalo iznenađujuće, odlučio ukazati priliku u susretu protiv Novare

3.9.2020.
11:34
Profimedia
VOYO logo

Već pomalo zaboravljeni hrvatski nogometaš Alen Halilović nakon dvije godine ponovo je zaigrao je Milan. Nekadašnji igrač Dinama i Barcelone stigao je u Milan iz HSV-a, ali "rossoneri" mu nikada nisu dali pravu šansu već su ga slali na posudbe u Standard Liege i Heerenveen.

Nažalost niti ti klubovi nisu bili zainteresirani za otkup njegova ugovora pa je nakon isteka posudbe u Nizozemskoj vraćen u Milan i u srijedu se priključio momčadi te je odradio prvi prijateljski susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

HEERENVEEN, 22-02-2020, Abe Lenstra Stadium, football, season 2019 / 2020, Dutch Eredivisie, SC Heerenveen player Alen Halilovic during the match SC Heerenveen - ADO Den Haag,Image: 500350793, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no

Trener mu je, pomalo iznenađujuće, odlučio ukazati priliku u susretu protiv Novare, ali ga je izvadio iz igre nakon samo 20 minuta utakmice. Halilović je dobio priliku prije svega jer je više od polovice momčadi Milana na reprezentacijskoj stanci, ali ne ohrabruje baš činjenica da je izvađen nakon samo 20 minuta susreta.

Nedavno se pisalo o interesu Benfice za Halilovićem, ali ništa više o toga pa će tako valjda do daljnjeg trenirati s Milanom, no pitanje je koliko oni računaju na njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo