TEŠKA BOLEST DRASTIČNO PROMIJENILA IKONU JUVENTUSA: / Legendarni napadač je neprepoznatljiv: 'Ne znam kako će ovo završiti'

Image
Foto: Profimedia

Posljednjih godina bitku vodi s teškom bolesti, koja mu je u potpunosti promijenila lik

15.10.2019.
22:09
Profimedia
VOYO logo

Legendarnom napadaču Juventusa i Sampdorije, Gianluci Vialliju prije dvije godine dijagnostirciran je rak, a javnost je to tek doznala prije godinu dana kada je o svemu odlučio progovoriti. Vialli je imao bogatu karijeru i izrazito je cijenjen u Italiji, gdje je predvodio Sampdoriju do finala Lige prvaka 1992. godine, odnosno gdje je Juventus vodio do naslova Lige prvaka i za čiju je nacionalnu vrstu upisao 16 golova u 59 utakmica, ali jednako je cijenjen u Engleskoj gdje je djelovao kao igrač-trener u Chelseaju.

U Chelseaju je na kraju i završio karijeru 1999. godine, a nakon toga još je vodio i Watford. Međutim, posljednjih godina bitku vodi s teškom bolesti, koja mu je u potpunosti promijenila lik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad sam dobro, stvarno se dobro osjećam. Kad su otkrili da sam bolestan, nije bilo lako. Sada se lagano vraćam i oporavljam. Osjećam se jako dobro i borim se do kraja. Nosio sam džempere ispod majica kako nitko ne bi nešto primijetio. Ostao sam ista osoba, ali sad želim da znaju svi kroz što prolazim. Ne znam kako će ova utakmica završiti, ali osjećam se odlično. Ljudima trebamo biti inspiracija u borbi protiv raka i nadam se da ću onima koji imaju problem kao ja barem malo pomoći", rekao je ranije Vialli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, bolest je ostavila traga na Vialliju, ma koliko se on dobro osjećao. Dosta je naglo ostario, puno je smršavio, ali prepun je pozitivne energije i svakako se čini kako je na putu oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo