TAMNA PROŠLOST BARCELONINE LEGENDE: / Rakitićev bivši suigrač otkrio svoje drugo lice - 'Gutao sam lijekove i čekao da prođu dani'

Image
Foto: Profimedia

'Došao sam do situacije kad sam jedva čekao da završi dan da mogu samo spavati'

23.4.2020.
8:23
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača u novijoj povijesti Barcelone, Španjolac, Andres Iniesta, otkrio je pomalo mračnu stranu svog života, odnosno, da se dugo vremena borio s depresijom. Dogodilo se to prije 11 godina kada je preminuo njegov prijatelj i igrač Espanoyla, Daniel Jarque.

Iniesti je to bio okidač za tešku depresiju s kojom se borio dugo godina, a sada je konačno i progovorio o tom periodu svog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam do situacije kad sam jedva čekao da završi dan da mogu samo spavati. Bilo mi je jezivo loše. Bio mi je potreban odmor", otkrio je Iniesta u najavi dokumentarnog filma Diskretni heroj.

Image
Image

, Image: 372759230, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Commercial electronic, Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage., Model Release: no, Credit line: Action Plus Sports Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Iniesti je najveća podrška u borbi s depresijom bila njegova supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad me nije ostavila u tim teškim trenucima. Provodila je noći u kući mojih roditelja. Ljudi koji vas okružuju su bitni, najvažniji, donose smisao vašem životu", ispričao je Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo