TALIJANSKI PRVAK ODMORIO ZVIJEZDE I UVJERLJIVO SLAVIO: / Ovakvo što navijači Juvea nisu vidjeli od 1982. godine

Image
Foto: AFP

Juventus je slavio 4-1 pobjedu protiv Udinesea

8.3.2019.
22:25
AFP
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus nastavio je niz nepobjedivosti u Seriji A i nakon utakmice 27. kola tamošnjeg prvenstva. Bio je branitelj naslova domaćin utakmice protiv Udinesea kojem je sučelio momčad u kojoj nije bilo uobičajenih nositelja igre budući da ih je trener momčadi Massimiliano Allegri odlučio odmoriti pred uzvrat u osmini finala Lige prvaka protiv Atletica.

Madridska momčad u tu utakmicu ulazi s prednošću od 2-0 pa u Juventusu nisu željeli riskirati mogućnost ozljede svojih zvijezda i tako se oslabiti pred 'biti ili ne biti' ogled u elitnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kean za povijest

No, i bez igrača od kojih najviše dobivaju, Juventus je bio na visini zadatka pa je imao i četiri pogotka prednosti prije no što je Kevin Lasagna u 84. pogodio za konačnih 4-1.

Junak susreta bio je Moise Kean koji je postigao uvodna dva gola na utakmici, a njima se upisao i u klupsku povijest. Naime, s 19 godina i osam dana starosti postao je najmlađi igrač koji je za Juventus zabio dvaput u prvenstvenom susretu nakon Giuseppea Galderisija koji je isto napravio 1982. godine u dobi od 18 godina i 329 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Juventus su još zabili Emre Can s bijele točke i Blaise Matuidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo